Gość: Maxi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 17:07 Hejka, od niedawna przewija mi się często kosmetyk o nazwie Dermesa- podobno jakaś rewelacja na stopy i ręcę? Zna ktoś? Warto ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Dermesa- znacie to? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 18:56 było ostatnio kilka wątków na ten temat- użyj wyszukiwarki. kilka oce znajdziesz też w kosmetyku wszechczasów na www.wizaz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: Dermesa- znacie to? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 20:08 Oki, dzięki - widze same pozytywy. Chyba warto spróbować, bo już tyle kremów za mną i cienkie efekty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marina Re: Dermesa- znacie to? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.04, 14:42 Akurat trfiłam w wawie jak przedstwiciel tej firmy prezentował ten kosmetyk w aptece. Szczerze mówiąc trochę podsłuchałam i sama kupiłam. Jak narazie działa świetnie i szybko się wchałania. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś