buhalkinka 20.10.10, 21:46 Jakich kremów używacie zimą? Interesują mnie opinie zwłaszcza tych z Was, które również mają naczynkową i mieszaną cerę. Dodam, że mam 25 lat i coraz widoczniejsze są zmarszczki mimiczne. Z góry dziękuję za opinie i rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: zimowy krem dla cery naczynkowej... 20.10.10, 21:53 buhalkinka napisała: > Jakich kremów używacie zimą? Mocno chroniących przed zmianą temperatur, najlepiej w składzie bez wody. > Interesują mnie opinie zwłaszcza tych z Was, które również mają naczynkową i mi > eszaną cerę. Cera zimą nie do końca ma znaczenie, każdą trzeba o każdej porze roku chronić. > Dodam, że mam 25 lat i coraz widoczniejsze są zmarszczki mimiczne. Stosuj w takim razie przede wszystkim całoroczną ochronę przed UV (czyli na dzień faktor 50+). Odpowiedz Link Zgłoś
buhalkinka Re: zimowy krem dla cery naczynkowej... 21.10.10, 19:51 Hmm, bez wody - ciężko taki znaleźć, sprawdzałam kremy Iwostin i mają wodę. Możecie polecić coś konkretnego? Coś co same używacie... Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: zimowy krem dla cery naczynkowej... 21.10.10, 20:21 buhalkinka napisała: > Hmm, bez wody - ciężko taki znaleźć, sprawdzałam kremy Iwostin i mają wodę. > Możecie polecić coś konkretnego? Coś co same używacie... Icn Polfa Rzeszów Excipial Almond Oil Ointment maść 30 ml Odpowiedz Link Zgłoś
kacha262 Winter Care 22.10.10, 21:16 Ja już używam takiego kremu "zimowego". te mroźne, wietrzne ranki przekonały mnie już do zmiany ! W aptece kupiłam ostatnio WinterCare to taki tłusty krem do cery z problemami naczyniowymi- taka zimowa seria. U mnie się sprawdza- dobrze się rozsmarowuje, nakładam na niego makijaż i póki co chroni przed tymi mroźnymi wiatrami . Odpowiedz Link Zgłoś