Gość: b. IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 09:54 To druga kwestia która mnie nurtuje ;) Nigdzie nie spotkałam, a pan z mojej osiedlowej apteki dzwonił przy mnie do 3 hurtowni, i w zadnej nie słyszeli o tym produkcie... help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anett Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 10:02 Mam podobny problem dlatego zamówiłam bezpośrednio u producenta. Niestety podwyższa to wtedy koszt zakupu bo Poczta nalicza sobie za przesyłkę prawie 10 zł. Producent odpisał mi na maila i poinformował, że mają zaopatrzone woj. mazowieckie i dopiero w najbliższych dniach rozpoczną współpracę z hurtowniami m.in. w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:13 dziękuję za odzew!! mi jakos nie chcieli odpisac :( w kazdym razie teraz juz wiem co i jak, chyba sie troche wstrzymam, skoro ma wkrotce i tu dotrzec :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allenna Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.aine.pl 05.04.04, 19:06 Musiałas chyba pomylić adres, albo popełnić jakiś inny błąd. Ja napisałam maila do P. Grzegorza Wolskiego. Jeszcze tego samego dnie dostałam informację zwrotną, że na razie w Krakowie nie ma oraz propozycję wysyłki pocztą. Napisałam zamówienie,a dziś rano dostałam dwa maile. Jeden, z informacją że produkt zostanie wysłany, a drugi dwie godziny później, że paczka już została wysłana. Bardzo sprawny i miły kontakt :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistiqgirl Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 21:36 U mnie było podobnie- ja co prawda załatwiłam to telefonicznie -także rozmawiałam z tym Panem. Szybciutko poinformował co i jak i godzinke później dostałam od niego wiadomość, że produkt został już wysłany. Następnego dnia dostałam już Dermese. Zgadałam się z koleżanką wziełyśmy 3 - tańsze koszty przesyłki. P.S. Zwróć uwagę na sposób używania jeżeli zdecydujesz się na zakup. Ja stsowałam dokładnie wg. ulotki a koleżanka "z doskoku"- raz posmarowała - potem zapomniała itd. i efekt był taki, że ja pięty miałam super po 4 dniach a ona znacznie później. Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk miałyście rację!!! 05.04.04, 21:56 faktycznie, wróciła mi poczta z calego dnia w zasadzie z komunikatami, że moje maile zawieraly wirusy - czyli znow jakies g..... sie automatycznie doczepia :( bede probowac jutro, z innego kompa. dzięki wielkie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita26 Re: miałyście rację!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 23:33 Mi ten sam Pan odpisął w ciągu 3 godzin. Opisał co i jak- przeprosił w imieniu firmy za komplikacje (do Sosonowca jeszcze nie dotarli). Ale szybko, sprawnie i miło zostałam obsłużona. Zresztą z kosmetyku też jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.crowley.pl 05.04.04, 11:13 A co to jest za płyn??? M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuńka Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 19:30 Ja też używam płynu Dermesa.Jest to dobry płyn na skórę rąk i stóp(ja go stosuję również do twarzy).Mieszkam w Warszawie, a tu część aptek jest już zaopatrzona.Producentem jest jakas nowa firma,więc pewnie niedługo dotrą i do innych części Polski.Jestem bardzo zadowolona z tego preparatu.Wcześniej miałam problem ze skórą rąk,strasznie mi się łuszczyła.Moja mama bała się,że mam jakąś skórna chorobę.Używałam różnych kremów i maści,nic mi nie pomagało.A teraz mam śliczne gładkie rączki i smaruję tylko z 3 razy w tygodniu.Opłacało się zaufać temu nowemu produktowi.Mam nadzieję,że wkrótce i do Was dotrze ta Dermesa.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: płyn DERMESA IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:19 możesz poczytac o nim tu: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php? tsid=1&csid=9175a9a7bdf58bf6ba9549ed53ea6031&cmd=details&itemid=6549 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. :( cos nie wyszło z tym linkiem, w kazdym razie.. IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:21 .. sa opinie na www.wizaz.pl to płyn do pękajacej skóry stóp [i rąk tez] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagi Re: płyn DERMESA IP: *.wspiz.edu.pl 05.04.04, 15:35 Dziwne, bo odpisują prawie natychmiast na maila, wiem od kilku osób na forum, które też szukały Dermesy i bez problemów producent załatwia, i przeważnie tego samego dnia wysyła (m.in właśnie dlatego, nie ma jeszcze we wszystkich aptekach czy sklepach) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek33 Re: płyn DERMESA IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 08.04.04, 12:59 Czy mozesz zdrzdzić kto to produkuje bo w aptekach nie słyszeli o takim produkcie, będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: płyn DERMESA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 13:58 Firma nazywa się "Dębowe Wzgórze", tel./fax: (022) 782-23-20, e-mail: g.wolski@interia.pl a produkt Dermesa - płyna na pękającą skórę stóp i rąk. A skąd jesteś ? bo wawa chyba już jest dość dobrze zaopatrzona -jakby coś to przed chwilą pisałam też drugiego posta na podobny temat i wkleiłam adresy kilku aptek i sklepów zielarskich które podał mi producent mailem. A jeżeli w twoim mieście nie ma to chyba wysyłają też pocztą za pobraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek33 Re: płyn DERMESA IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 08.04.04, 14:06 Dziękuję bardzo za pomoc, jestem z Częstochowy i niestety farmaceutka obiecała, że sprowadzi mi Dermesę ale w hurtowniach o niej nie słyszeli prosili o nazwę producenta, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: płyn DERMESA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 14:15 Ja doastałam odp na maila , że mniej więcej tydzień po świętach będą zaopatrzone hurtownie we wszystkich woj. i wtedy na pewno ściągną to i do Twojej apteki. Odpowiedz Link Zgłoś