Dodaj do ulubionych

płyn DERMESA - w Krakowie??

IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 09:54
To druga kwestia która mnie nurtuje ;)
Nigdzie nie spotkałam, a pan z mojej osiedlowej apteki dzwonił przy mnie do 3
hurtowni, i w zadnej nie słyszeli o tym produkcie... help!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anett Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 10:02
      Mam podobny problem dlatego zamówiłam bezpośrednio u producenta. Niestety
      podwyższa to wtedy koszt zakupu bo Poczta nalicza sobie za przesyłkę prawie 10
      zł. Producent odpisał mi na maila i poinformował, że mają zaopatrzone woj.
      mazowieckie i dopiero w najbliższych dniach rozpoczną współpracę z hurtowniami
      m.in. w Krakowie.
      • Gość: b. Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:13
        dziękuję za odzew!!
        mi jakos nie chcieli odpisac :(
        w kazdym razie teraz juz wiem co i jak, chyba sie troche wstrzymam, skoro ma
        wkrotce i tu dotrzec :)
        pozdrawiam!
        • Gość: Allenna Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.aine.pl 05.04.04, 19:06
          Musiałas chyba pomylić adres, albo popełnić jakiś inny błąd.
          Ja napisałam maila do P. Grzegorza Wolskiego. Jeszcze tego samego dnie dostałam
          informację zwrotną, że na razie w Krakowie nie ma oraz propozycję wysyłki
          pocztą.
          Napisałam zamówienie,a dziś rano dostałam dwa maile. Jeden, z informacją że
          produkt zostanie wysłany, a drugi dwie godziny później, że paczka już została
          wysłana.
          Bardzo sprawny i miły kontakt :-)))
          • Gość: Mistiqgirl Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 21:36
            U mnie było podobnie- ja co prawda załatwiłam to telefonicznie -także
            rozmawiałam z tym Panem. Szybciutko poinformował co i jak i godzinke później
            dostałam od niego wiadomość, że produkt został już wysłany. Następnego dnia
            dostałam już Dermese. Zgadałam się z koleżanką wziełyśmy 3 - tańsze koszty
            przesyłki. P.S. Zwróć uwagę na sposób używania jeżeli zdecydujesz się na zakup.
            Ja stsowałam dokładnie wg. ulotki a koleżanka "z doskoku"- raz posmarowała -
            potem zapomniała itd. i efekt był taki, że ja pięty miałam super po 4 dniach a
            ona znacznie później.
            • kjkk miałyście rację!!! 05.04.04, 21:56
              faktycznie, wróciła mi poczta z calego dnia w zasadzie z komunikatami, że moje
              maile zawieraly wirusy - czyli znow jakies g..... sie automatycznie doczepia :(
              bede probowac jutro, z innego kompa.
              dzięki wielkie!!
              • Gość: Rita26 Re: miałyście rację!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 23:33
                Mi ten sam Pan odpisął w ciągu 3 godzin. Opisał co i jak- przeprosił w imieniu
                firmy za komplikacje (do Sosonowca jeszcze nie dotarli). Ale szybko, sprawnie i
                miło zostałam obsłużona. Zresztą z kosmetyku też jestem bardzo zadowolona :)
    • Gość: Magda Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.crowley.pl 05.04.04, 11:13
      A co to jest za płyn???
      M
      • Gość: Niuńka Re: płyn DERMESA - w Krakowie?? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 19:30
        Ja też używam płynu Dermesa.Jest to dobry płyn na skórę rąk i stóp(ja go
        stosuję również do twarzy).Mieszkam w Warszawie, a tu część aptek jest już
        zaopatrzona.Producentem jest jakas nowa firma,więc pewnie niedługo dotrą i do
        innych części Polski.Jestem bardzo zadowolona z tego preparatu.Wcześniej miałam
        problem ze skórą rąk,strasznie mi się łuszczyła.Moja mama bała się,że mam jakąś
        skórna chorobę.Używałam różnych kremów i maści,nic mi nie pomagało.A teraz mam
        śliczne gładkie rączki i smaruję tylko z 3 razy w tygodniu.Opłacało się zaufać
        temu nowemu produktowi.Mam nadzieję,że wkrótce i do Was dotrze ta
        Dermesa.Pozdrawiam.
    • Gość: b. Re: płyn DERMESA IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:19
      możesz poczytac o nim tu:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?
      tsid=1&csid=9175a9a7bdf58bf6ba9549ed53ea6031&cmd=details&itemid=6549 :)
      • Gość: b. :( cos nie wyszło z tym linkiem, w kazdym razie.. IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:21
        .. sa opinie na www.wizaz.pl
        to płyn do pękajacej skóry stóp [i rąk tez]
      • Gość: dagi Re: płyn DERMESA IP: *.wspiz.edu.pl 05.04.04, 15:35
        Dziwne, bo odpisują prawie natychmiast na maila, wiem od kilku osób na forum,
        które też szukały Dermesy i bez problemów producent załatwia, i przeważnie tego
        samego dnia wysyła (m.in właśnie dlatego, nie ma jeszcze we wszystkich aptekach
        czy sklepach) Pozdrawiam
        • Gość: kasiek33 Re: płyn DERMESA IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 08.04.04, 12:59
          Czy mozesz zdrzdzić kto to produkuje bo w aptekach nie słyszeli o takim
          produkcie, będę bardzo wdzięczna
          • Gość: Ania Re: płyn DERMESA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 13:58
            Firma nazywa się "Dębowe Wzgórze", tel./fax: (022) 782-23-20, e-mail:
            g.wolski@interia.pl a produkt Dermesa - płyna na pękającą skórę stóp i rąk. A
            skąd jesteś ? bo wawa chyba już jest dość dobrze zaopatrzona -jakby coś to
            przed chwilą pisałam też drugiego posta na podobny temat i wkleiłam adresy
            kilku aptek i sklepów zielarskich które podał mi producent mailem. A jeżeli w
            twoim mieście nie ma to chyba wysyłają też pocztą za pobraniem.
            • Gość: kasiek33 Re: płyn DERMESA IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 08.04.04, 14:06
              Dziękuję bardzo za pomoc, jestem z Częstochowy i niestety farmaceutka obiecała,
              że sprowadzi mi Dermesę ale w hurtowniach o niej nie słyszeli prosili o nazwę
              producenta, pozdrawiam
              • Gość: Magda Re: płyn DERMESA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 14:15
                Ja doastałam odp na maila , że mniej więcej tydzień po świętach będą
                zaopatrzone hurtownie we wszystkich woj. i wtedy na pewno ściągną to i do
                Twojej apteki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka