Dodaj do ulubionych

Eric Stipa - nie polecam!!!!

27.10.10, 11:21
Wszelkie promocje w salonie fryzjerskiem Eric Stipa to pic na wodę! Noc zakupów w M1 w Krakowie w najbliższy piątek 29.10.10, w związku z tym Eric Stipa ogłosił dzisiaj na swojej stronie promocję na strzyżenie od godz, 21:00 do 24:00. Wymagana rezerwacja telefoniczna -ok, dzwonię, co się okazuje ... w tym czasie w salonie będzie tylko jedna fryzjerka i już ma umówiony balejaż na godz. 21:00, co potrwa jakieś 3 h, czyli akurat do 24:00, hahahaha! Niezłe! Akcja ruszyła, skorzystać się z niej nie da :) To ich kolejna taka "super promocja". Wcześniej była "Metamorfoza". Każda ze zgłaszających się osób była odsłana z kwitkiem. Wymagana była zgoda na zmian koloru włosów i umieszczenie zdjęcia "przed" i "po" w gazetce firmowej. Jeśli nawet zgody byly, pani fryzjerka dla spławienia klientki brala od niej nr telefonu i oczywiście, nie zadzwoniła :) Przetestowane przez kilka koleżanek. Żal, po prostu żal. Promocja wcale nie jakaś wielka, bo raptem 20% zniżki, a takie kombinacje... wstydzili by się!!!
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Eric Stipa - nie polecam!!!! 27.10.10, 11:55
      mag-ix napisała:

> Promocja wcale nie jakaś wielka, bo rap
      > tem 20% zniżki, a takie kombinacje... wstydzili by się!!!

mina zawiedzonej dusigroszki bezcenna :)
      • mag-ix Re: Eric Stipa - nie polecam!!!! 27.10.10, 12:42
        Marny byłby z Pana marketingowiec... :)
    • izabella9.0 Re: Eric Stipa - nie polecam!!!! 27.10.10, 12:02
      balejaż trwa 3 godz?
      • kasha77 Re: Eric Stipa - nie polecam!!!! 27.10.10, 12:24
        > balejaż trwa 3 godz? średnio tak.mnie tyle schodziło zawsze czasami dłużej a mam dośc cienkie włosy wiec przy grubych pewnie 4 to min.
      • gazeta_mi_placi Re: Eric Stipa - nie polecam!!!! 27.10.10, 17:45
        Na długich włosach może tyle trwać jak najbardziej.
        Mi farbowanie na jeden kolor z ułożeniem zajmuje do trzech godzin.
    • figgin1 Re: Eric Stipa - nie polecam!!!! 27.10.10, 12:03
      Jeśli chcieli drukować zdjęcia klientek w ulotce to oczywistym jest, ze nie każdy im pasuje.
    • kpk-sybstytucja Re: Eric Stipa - nie polecam!!!! 27.10.10, 19:42
      Muszę zgodzić się z przedmówczynią. Promocje w Eric Stipa są godne pożałowania, salony na codzień świecą pustkami , a gdy mają szansę pozyskania klientów wycinają takie numery informując że nie ma już miejsc! Ponadto opryskliwe recepcjonistki i fryzjerki z łaską odnoszą się do klientów jakby zawód fryzjerki był jakimś zaszczytem,zdobywanym w trudach i mękach i wymagał specjalnych zdolności.Omijać salony Erica Stipy szerokim łukiem!!! Nawet jeśli robią jakąś pseudo promocje!!Nie dość ,że zrobią dramat na głowie to jeszcze na koniec nieźle skasują! :) Już nie jedna moja znajoma ryczała po wizycie w tym salonie "lżejsza: o parę stówek!!
      • czustka Re: Eric Stipa - nie polecam!!!! 27.10.10, 19:51
        Ja także byłam niezadowolona z usługi , robiłam tam kolor i kilka razy cięcie ,nawet fotel który wymasował mi dupę nie zmieni mojego zdania o tych salonach.
        • arica7 Re: Eric Stipa - nie polecam!!!! 05.01.11, 12:36
          Jak bylas niezadowolona to po co aż 'kilka razy' robilaś tam cięcie? ...
          Jakby mnie ktoś raz źle obciął to bym tam już więcej nie poszła i tyle.

Oj, coś czuje zazdrosną konkurencję próbującą zrobić komuś kuku....
          ;)
          • czustka Re: Eric Stipa - nie polecam!!!! 05.01.11, 13:00
            Nie przywiązuje się uczuciowo do fryzjerów ani salonów fryzjerskich ,wpadam na usługe gdzie mi akurat po drodze a w moim mieście jest kilka salonów Eric Stipa.
    • frutella Eric STYPA- jednym słowem n/txt 30.10.10, 16:24

• sowa25 Re: Eric STYPA- jednym słowem n/txt 28.01.22, 14:24
        Eric Stypa M-1 Krakow. Nie polecam ,byłam klientka przez wiele lat ,niestety ostatni raz zmienił moja opinia na temat ich usług. Ścięto mi o wiele za krótko i nie rowno wlosy wg fantazji fryzjerki baleyage w łaty a wszystko za jedyne 500zl. Nigdy więcej!! Nie polecam ,omijać z daleka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka