Dodaj do ulubionych

beyond paradise

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 22:03
co myślicie o tych perfumach? zastanawiam się nad ich kupnem. byłabym
wdzięczna za sugestie tych z Was, które mają te perfumy i używaja ich juz
jakis czas, bo juz nie raz zdarzyło mi się kupić zapachy, które urzekły mnie
w perfumerii, a po tygodniu wydały się beznadziejne. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Gonia01 Re: beyond paradise IP: *.177.40.64.adsl.snet.net 05.04.04, 23:29
      Juz kiedys poruszalysmy ten watek i opinia byla jednoglosna - fatalny mdly
      zapach wysmienicie nadajacy sie na odswiezacz powietrza do toalet, nie widze
      innego zastosowania.
      • katarzyna_a Re: beyond paradise 06.04.04, 12:40
        bzdury piszesz, to piekny zapach. a że nie podoba się tabunom małolat, to tym
        lepiej:)
        • charade Re: beyond paradise 06.04.04, 14:28
          Eeeeee, chyba właśnie małolatom to się podobają.
    • elve Re: beyond paradise 06.04.04, 14:41
      poszukaj wątku na forum perfumy. nie ma zbyt wielu zwolennieczek (ale mi się na
      przykład podoba)
    • Gość: Gonia014 Re: beyond paradise IP: *.177.40.64.adsl.snet.net 06.04.04, 15:17
      Katarzyno K - jesli uwazasz mnie za malolate to tylko komplement w moim
      przypadku , swoja droga widze ze masz wyszukany gust jesli chodzi o perfumy
      tylko wspolczuc osobom przebywajacym w twoim otoczeniu . Nawet w USA ten zapach
      zostal uznany SMIERDZIDLEM roku i bardzo zle sie sprzedaje. No ale niektorym to
      i g...o pachnie .
    • Gość: fifi Re: beyond paradise IP: 157.25.152.* 06.04.04, 16:02
      Do tak eleganckiego słownictwa powyżej nic tylko perfumy dodać! Sloggi, czy Ci
      się perfumy znudzą po tygodniu czy nie, musisz się sama przekonać. Zapach na
      każdym rozwija się inaczej. Paradise się niektórym podoba, niektórym nie, a to
      kwestia gustu, o którym się przeciez nie dyskutuje. Inaczej wszystkie byśmy
      musiały pachnieć tym samym.
      • Gość: sloggi Re: beyond paradise IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 18:51
        dzięki za wszystkie odpowiedzi. nie myślałam, ze wywołam taką burzę ;) a tak na
        poważnie: mam nowe obiekty zainteresowania: Miracle, Noa (ten delikatniejszy,
        rózowy)& Guerlain L'Instant. A o tych zapachach możecie coś powiedzieć? Byłabym
        wdzięczna:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka