18lipiec 08.04.04, 19:19 jutro kupuje. Ten podklad w rozowej tubce i tusz pogrubiajacy.Czy warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: isa Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne IP: *.b.jawnet.pl 08.04.04, 19:27 Podkładu w różowej tubce nie polecam, bo widać go na twarzy, nie wtapia się w skórę, poza tym zostawia smugi i się ściera. Jak dla mnie porażka - choć cena zachęcała... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 08.04.04, 21:38 Podkładu nie znam, ale miałam kiedyś tusz z Avonu ,na początku był OK ,ale chyba już po miesiącu zaczął śmierdzieć okrutnie.Może akurat trafiłam na takiego śmierdziela.... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 10.04.04, 00:46 A TO SZUJA JESZCZE NIE WYCZUŁAM JAKI PODSTĘPNY....GOŃ SIĘ SZYL. A dla Ciebie Kasiu wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne IP: 193.24.207.* 20.04.04, 17:08 podkladu nie polecalabym fakt jest tani ale nie za dobry powiedzialabym nawet ze do d... a tusz w sumie jest ok ale sa lepsze nie za drogie ktore kupisz normalnie w drogeri.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 08.04.04, 21:58 Tuszu nie znam, ale podkładu nie kupuj, to b. słaby kosmetyk, zarówno Avon jak i Oriflame mają w swoich seriach dla nastolatek dość nędznej jakości mazidła. Moim zdaniem lepiej już poczekać trochę i kupić podkład rozświetlająco- antystresowy, to jeden z avonowych kosmetycznych hitów, droższy (22 zł w promocji) ale nieporównanie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne IP: *.acn.waw.pl 08.04.04, 22:19 potwierdzam podkład jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 08.04.04, 22:32 A tusz z Nu Skin jest w promocji 32 zL ale ..fantastyczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Vitalio! 08.04.04, 23:26 Napisz cos wiecej o tym tuszu, bo jestem w potrzebie akurat. Zalezy mi szzególnie na wydłuzeniu, sprawdzi sie? I do kiedy jest w promocji, wiesz moze? Odpowiedz Link Zgłoś
teegra Re: Vitalio! 08.04.04, 23:37 Uzyskał najlepsze notowania w Avanti ,równolegle z tymi najlepszymi ..Jest suuuuper koniecznie kup.Teraz jest bardzo dużo promocji.Zielona glinka ,nowe opakowanie 200 gram..coś ok.60zł w detalu dla nas taniej jeszcze.Zadzwoń na bezpłatną infolinię i zapytaj o promocje ,bo przegapisz,,,,,Chyba do końca miesiąca są te promocje... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Vitalio! 08.04.04, 23:40 Dzieki wielkie, jutro jade do centrum w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: Vitalio! IP: *.b.jawnet.pl 08.04.04, 23:56 Interesująca dyskusja. Aż sama jestem ciekawa tego tuszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Vitalio! 08.04.04, 23:59 Zapytaj LolE może też Ci zakupi przy okazji albo opowie o nim jak już będzie miała ,,A skąd jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: Vitalio! IP: *.b.jawnet.pl 09.04.04, 15:13 Kraków. A ten tusz jest dostępny w jakich kolorach? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Vitalio! 09.04.04, 22:56 Dostepny jest w kolorze czarnym. Kupisz u dystrybutora, a najlepiej jak sama zapiszesz sie do firmy, wtedy masz z upustem.W Krakowie centrum znajduje sie przy al.Słowackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 08.04.04, 23:42 To wszystko prawda ,a tusz jest świetny.Wydłuża i pogrybia,tak w sam raz.W prom.32 zł Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 09.04.04, 14:57 Kupilam, pomalowalam rzesy- bardzo lekko sie rozprowadza,jedwabiscie, swietnie rozdziela rzesy, naprawde wydłuza, lekko pogrubia, ma mocny czarny kolor. Zadowolona jestem, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 15:38 ludzie, ludzie!! zostawcie ten Avon... przeciez za podobna cene mozna zamiast tych gowien miec konkretny kosmetyk z rimmela chocby... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 09.04.04, 22:52 My tu z Lolą nie mówimy o Avonie tylko o... Nu Skinie... i taki tusz właś nie Lola poleca bo zakupiła i jak widać ,jest bardzo zadowolona i ja też zresztą bo miałam wcześniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Ja się nie znam, ale są opinie innych 09.04.04, 21:45 Witam! Zebrałem nieco opinii samych Avonistek. Myslę że są szczere , bo przeciez one znają te produkty najlepiej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16274&w=10354557 Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia.lomanczyk Re: Ja się nie znam, ale są opinie innych IP: 213.199.221.* 09.04.04, 23:09 Dodaj jeszcze, że są to opinie negatywne o kilku kosmetykach, natomiast jest też mnóstwo opinii pozytywnych, jak już jesteś taki skrupulatny. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Ja się nie znam, ale są opinie innych 09.04.04, 23:58 Gość portalu: kasia.lomanczyk napisał(a): > Dodaj jeszcze, że są to opinie negatywne o kilku kosmetykach, natomiast jest > też mnóstwo opinii pozytywnych, jak już jesteś taki skrupulatny. Kasiu ,,,przepraszam ale do kogo to było ??tu chyba niema żadnego faceta?Albo ja się mylę i o jakie kosmetyki chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: Ja się nie znam, ale są opinie innych 10.04.04, 00:19 Do szylidera, a do kogóż by? Wesołych jajek, Vitalia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: Ja się nie znam, ale są opinie innych 10.04.04, 00:20 Lola też :) Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 10.04.04, 00:49 Wszystkiego dobrego dziewczyny,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigra Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 12:32 Pewnie chodzi o podkład z serii color trend, sama używałam i nie jest taki zły, proponuję kolor bisque,bo pozostałe są bardzo ciemne. Jeśli chodzi o tusz to z Avonu jedyny tusz,który naprawdę warto kupić to tusz Stylista-polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś