Dodaj do ulubionych

Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne bo

08.04.04, 19:19
jutro kupuje. Ten podklad w rozowej tubce i tusz pogrubiajacy.Czy warto ?
Obserwuj wątek
    • Gość: isa Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne IP: *.b.jawnet.pl 08.04.04, 19:27
      Podkładu w różowej tubce nie polecam, bo widać go na twarzy, nie wtapia się w
      skórę, poza tym zostawia smugi i się ściera. Jak dla mnie porażka - choć cena
      zachęcała...
      • vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 08.04.04, 21:38
        Podkładu nie znam, ale miałam kiedyś tusz z Avonu ,na początku był OK ,ale
        chyba już po miesiącu zaczął śmierdzieć okrutnie.Może akurat trafiłam na
        takiego śmierdziela....
      • vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 10.04.04, 00:46
        A TO SZUJA JESZCZE NIE WYCZUŁAM JAKI PODSTĘPNY....GOŃ SIĘ SZYL.
        A dla Ciebie Kasiu wszystkiego dobrego
        • Gość: Angel Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne IP: 193.24.207.* 20.04.04, 17:08
          podkladu nie polecalabym fakt jest tani ale nie za dobry powiedzialabym nawet
          ze do d... a tusz w sumie jest ok ale sa lepsze nie za drogie ktore kupisz
          normalnie w drogeri.Pozdro
    • kasia.lomanczyk Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 08.04.04, 21:58
      Tuszu nie znam, ale podkładu nie kupuj, to b. słaby kosmetyk, zarówno Avon jak
      i Oriflame mają w swoich seriach dla nastolatek dość nędznej jakości mazidła.
      Moim zdaniem lepiej już poczekać trochę i kupić podkład rozświetlająco-
      antystresowy, to jeden z avonowych kosmetycznych hitów, droższy (22 zł w
      promocji) ale nieporównanie lepszy.
      • Gość: anka Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne IP: *.acn.waw.pl 08.04.04, 22:19
        potwierdzam podkład jest do bani
        • vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 08.04.04, 22:32
          A tusz z Nu Skin jest w promocji 32 zL ale ..fantastyczny..
          • lola211 Re: Vitalio! 08.04.04, 23:26
            Napisz cos wiecej o tym tuszu, bo jestem w potrzebie akurat. Zalezy mi
            szzególnie na wydłuzeniu, sprawdzi sie? I do kiedy jest w promocji, wiesz moze?
            • teegra Re: Vitalio! 08.04.04, 23:37
              Uzyskał najlepsze notowania w Avanti ,równolegle z tymi najlepszymi ..Jest
              suuuuper koniecznie kup.Teraz jest bardzo dużo promocji.Zielona glinka ,nowe
              opakowanie 200 gram..coś ok.60zł w detalu dla nas taniej jeszcze.Zadzwoń na
              bezpłatną infolinię i zapytaj o promocje ,bo przegapisz,,,,,Chyba do końca
              miesiąca są te promocje...
              • lola211 Re: Vitalio! 08.04.04, 23:40
                Dzieki wielkie, jutro jade do centrum w takim razie.
                • Gość: isa Re: Vitalio! IP: *.b.jawnet.pl 08.04.04, 23:56
                  Interesująca dyskusja. Aż sama jestem ciekawa tego tuszu :)
                  • vitalia Re: Vitalio! 08.04.04, 23:59
                    Zapytaj LolE może też Ci zakupi przy okazji albo opowie o nim jak już będzie
                    miała ,,A skąd jesteś???
                    • Gość: isa Re: Vitalio! IP: *.b.jawnet.pl 09.04.04, 15:13
                      Kraków. A ten tusz jest dostępny w jakich kolorach?
                      • lola211 Re: Vitalio! 09.04.04, 22:56
                        Dostepny jest w kolorze czarnym.
                        Kupisz u dystrybutora, a najlepiej jak sama zapiszesz sie do firmy, wtedy masz
                        z upustem.W Krakowie centrum znajduje sie przy al.Słowackiego.
    • vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 08.04.04, 23:42
      To wszystko prawda ,a tusz jest świetny.Wydłuża i pogrybia,tak w sam raz.W
      prom.32 zł
      • lola211 Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 09.04.04, 14:57
        Kupilam, pomalowalam rzesy- bardzo lekko sie rozprowadza,jedwabiscie, swietnie
        rozdziela rzesy, naprawde wydłuza, lekko pogrubia, ma mocny czarny kolor.
        Zadowolona jestem, polecam.
        • Gość: ja Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 15:38
          ludzie, ludzie!! zostawcie ten Avon... przeciez za podobna cene mozna zamiast
          tych gowien miec konkretny kosmetyk z rimmela chocby...
          • vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 09.04.04, 22:52
            My tu z Lolą nie mówimy o Avonie tylko o... Nu Skinie... i taki tusz właś nie
            Lola poleca bo zakupiła i jak widać ,jest bardzo zadowolona i ja też zresztą bo
            miałam wcześniej....
    • 1szylider Ja się nie znam, ale są opinie innych 09.04.04, 21:45
      Witam!

Zebrałem nieco opinii samych Avonistek. Myslę że są szczere , bo przeciez one
      znają te produkty najlepiej:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16274&w=10354557
      Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
      Pozdrawiam i zapraszam!
      • Gość: kasia.lomanczyk Re: Ja się nie znam, ale są opinie innych IP: 213.199.221.* 09.04.04, 23:09
        Dodaj jeszcze, że są to opinie negatywne o kilku kosmetykach, natomiast jest
        też mnóstwo opinii pozytywnych, jak już jesteś taki skrupulatny.
        • vitalia Re: Ja się nie znam, ale są opinie innych 09.04.04, 23:58
          Gość portalu: kasia.lomanczyk napisał(a):

> Dodaj jeszcze, że są to opinie negatywne o kilku kosmetykach, natomiast jest
          > też mnóstwo opinii pozytywnych, jak już jesteś taki skrupulatny.

Kasiu ,,,przepraszam ale do kogo to było ??tu chyba niema żadnego faceta?Albo
          ja się mylę i o jakie kosmetyki chodzi??
          • lola211 Re: No, szylider to chyba facet:)))- to do niego 10.04.04, 00:01
          • kasia.lomanczyk Re: Ja się nie znam, ale są opinie innych 10.04.04, 00:19
            Do szylidera, a do kogóż by?
            Wesołych jajek, Vitalia :)
            • kasia.lomanczyk Re: Ja się nie znam, ale są opinie innych 10.04.04, 00:20
              Lola też :)
              • lola211 Re: Kasiu! I Tobie wzajemnie:)) n/t 10.04.04, 09:00
    • vitalia Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne 10.04.04, 00:49
      Wszystkiego dobrego dziewczyny,,,,
    • Gość: tigra Re: Co sadzicie o tuszu i podklacie AVON-to wazne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 12:32
      Pewnie chodzi o podkład z serii color trend, sama używałam i nie jest taki zły,
      proponuję kolor bisque,bo pozostałe są bardzo ciemne. Jeśli chodzi o tusz to z
      Avonu jedyny tusz,który naprawdę warto kupić to tusz Stylista-polecam:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka