kasha77 06.12.10, 20:29 poleciła mi te kosmetyki koleżanka ale oczywiście na stronie nie ma żadnych dokładnych składów...polecała mi te kosmetyki jako naturalne,ekologiczne etc.miała któraś z Was cokolwiek tej firmy??rzeczywiście"naturalny skład?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasha77 Re: Korana...? 06.12.10, 21:10 znalazłam skład jednego z kremów,oto on: Skład: Aqua, Parafinum Liquidum, Polyglyceryl-3-Methyl Glucose Distearate, Decyl Oleate, Glyceryl Stearate, Grape Seed Oil, Urea, Cyclomethicone, Sodium Chloride, Papain, Sodium Carbomer, Carbomer, Ethyl Dimethylaminopropyl Carbodiimide, Shea Butter, Dicaprylyl Ether, Cetyl Alkohol, Bixa Orellana Seed Oil, Cera Alba, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Methyl-, Propylparaben, Allantoin, Parfum, Hexyl Cinnamyl, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxalgehyde, Geraniol, Citronellol, Linalool, alfa-Isomethyl Ionone, Limonene, Citral, Eugenol, Isoeugenol, Benzyl Alkohol. naturalnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
babiloniaa Re: Korana...? 07.12.10, 09:24 Pamiętam te kosmetyki, okropne białe pojemniki plastikowe jak z prl-u, no i strasznie mnie pozapychały. Odpowiedz Link Zgłoś