Gość: Missy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 16:21 Czy któraś z Was używała Farby do Pasemek Joanny Avangarde Contrast, świetlisty blond lub czerwień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Joanna -pasemka IP: *.com 15.04.04, 17:17 Cześć ja używałam i polecam robie pasemka do dziś tą farbą naprawde warto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: Joanna -pasemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 17:25 Ale czy wyjdą takie jasne jak jest pokazane na opakowaniu, jeśli ja mam ciemne włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Joanna -pasemka IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 18:52 Robiłam blondem. Na średnim brązie wyszedł ohydny rudy. Acha-robiła mi doświadczona fryzjerka. No i bardzo malo jest tej farby w opakowaniu-starczyło tylko na wierzch(mam wlosy do ramion). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Joanna -pasemka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 10:10 Przekonalam sie osobiscie i to juz nie raz, ze wychodza super. Tylko musisz trzymac odpowiednio dlugi czas (nawet sporo dluzej niz na ulotce,). Tyle , ze rzeczywiscie trzeba je robic tylko po wierzchu bo na cale wlosy to nie starczy, ale moja fryzjerka nawet tak doradza, bo wyglada to naturalniej, mniej niszczy wlosy , a spodu i tak nie widac. Dla mnie rewelaka, robilam juz to z 4-5 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
xkiniax Re: Joanna -pasemka 29.04.04, 11:29 Gość portalu: goska napisał(a): ''Tylko musisz trzymac odpowiednio dlugi czas (nawet sporo dluzej niz na ulotce,). '' sporo dluzej - tzn? mozesz napisac ile Ty trzymasz na wlosach? Odpowiedz Link Zgłoś