to.ja.esmeralda
30.12.10, 21:39
Witajcie dziewczyny. Jak w temacie - za miesiąc mam bardzo, bardzo ważne dla mnie spotkanie. Muszę wyglądać perfekcyjnie!:) No, ok, lepiej niż obecnie hehe. Stąd moje pytanie do Was, co zrobić, by osiągnąć najszybszy efekt. Finanse właściwie nie są przeszkodą, (no operacje plastyczne oczywiście odpadają), ale są pewne ograniczenia: niektóre zabiegi odpadają w przedbiegach, bo obecnie karmię piersią małego bąbla, a myślałam o jakichś endermologiach np. Poczytałam o przeciwwskazaniach i wiem, że na dziś to odpada. Niestety! A chodzi mi o:
1. wyszczuplenie przede wszystkim (jaki sport przyniesie najszybsze efekty?), mogę chodzić 2 razy w tyg na jakiś fitness plus ćwiczenia domowe (jakie?). Obecnie mam 58 kg przy 166. Pociążowy brzuszek i kiepskie nogi z cellulitem. Jakie kosmetyki do wcierania? Dozwolone podczas karmienia. Tu w ogóle jest ból, nie mogę łykać suplementów, odchudzaczy itp. Jedynie sport, kosmetyki, dobra kolorówka oszukująca "oko", czyli co poprawi wygląd skóry, cery blablabla.
2. jaka dieta będzie najlepsza? przydałby się blask cerze...słodycze odstawiam od dziś:))
3. muszę wybrać się do fryzjera - doradźcie fryzure dla cienkich delikatnych średnio- blondo-mysich włosów. Obecnie z dzieckiem w domu jestem - chyba - nieco zaniedbana. Włosy spięte niemal codziennie w kitkę. Fryzure potrzebuje koniecznie łatwa do ułozenia, ale i elegancka, kobieca. Może jakiś bob? Podrzućcie fotki, linki, wszelkie podpowiedzi mile widziane.
4. co jeszcze można zrobić dobrego dla siebie przez miesiąc? Wasze sposoby i triki:)
Pomóżcie dziewczyny!!!