Gość: n IP: 80.51.47.* 22.04.04, 20:16 Co to za firma? Znacie, testowałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: E. Re: juillet essayer IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.04, 08:31 Miałam próbkę kremu na noc, całkiem przyjemny, ale według opisu na opakowaniu - dla pań po 40,to ja mam jeszcze trochę czasu.Głównym składnikiem jest kawior.Też mnie zaintrygował producent i zapytałam panią w Galerii Centrum.Powiedziała mi, że seria jest produkcji francuskiej,a dystrybucją w Polsce zajmuje się Kolastyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maguy Re: juillet essayer IP: *.net81-67-216.noos.fr 23.04.04, 23:28 Hm, mieszkam od dawna we Francji i nigdy nie spotkalam sie z taka firma... Ale nie ma co z gory przesadzac, w koncu moze okazac sie niezly :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EKD Re: juillet essayer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.04, 15:36 Podczas prezentacji Kolastyny w Hotelu ART widziałam całą serię kosmetyków tej firmy - linia Caviar.Próbowany krem na dzień miał bardzo delikatny, miły zapach. Kupiłam tubkę kremu pod oczy (na noc i na dzień). Efekt- bardzo pozytywny. Na kartoniku i tubce podano, że produkuje to LK S.A. (Laboratorium KOlastyna) w Łodzi. "Firma" Juillet Essayer nie ma swojej strony www, jest chyba tylko pomysłodawcą i właścicielem licencji na kosmetyki. Pozdrawiam z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś