Dodaj do ulubionych

Próbki perfum z Sephory

19.02.11, 20:55
Pytanie do dziewczyn, znawczyń tematu. Czy można poprosić panie w Sephorze by odlały trochę interesujących mnie perfum do jakiegoś mniejszego pojemniczka? Czy jest to praktykowane? Czy może narażę się na śmieszność ,jeśli poproszę o coś takiego?
Obserwuj wątek
    • tysia77 Re: Próbki perfum z Sephory 19.02.11, 22:19
      Możesz poprosić,napewno dostaniesz.
      • zonia30 Re: Próbki perfum z Sephory 19.02.11, 23:30
        Ja tak robiłam i nie było problemu.Mają nawet takie małe fiolki i zakładają karteczkę z nazwą prefum. Zawsze prosiłam o zapachy dla męża bo ciężko go wyciągnac na zakupy a nie chciałam kupować w ciemno.
        • 1kaczor1 Re: Próbki perfum z Sephory 20.02.11, 12:33
          Dziękuję za odpowiedzi ,można na Was Dziewczyny zawsze liczyć.
    • 1kaczor1 Re: Próbki perfum z Sephory 04.03.11, 18:58
      Niestety w Duglasie mi odmówiono ,twierdząc ,że nie mają takich możliwości ,trochę było mi głupio ,już chyba nie poproszę o próbki a tak się ładnie zapowiadało ...
      • zonia30 Re: Próbki perfum z Sephory 04.03.11, 20:05
        Miałaś iść do Sephory, ja zawsze dostawałam na Wola Parku, w douglasie dostaje ale mam u nich karte i zawsze przy zakupie sporo wrzucają.
        • adwarp Re: Próbki perfum z Sephory 04.03.11, 20:13
          bo w Douglasie nie dają:( a w Sephorze tak:), próbuj w Sephorze i to zdecydowanie:)
          • konwalia55 Re: Próbki perfum z Sephory 05.03.11, 00:27
            potwierdzam :) w kazdej Sephorze dostaniesz probki i to kilku perfum, fluidow, czy kremow, a nawet cieni do powiek za tym samym razem :) w Douglasie udalo mi sie otrzymac probki kremow i fluidow, natomiast perfum nie.
            mieszkam w Trojmiescie, ale podobnie bylo w Lodzi i w Wawie - Sephora jest bardziej hojna ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka