kajka85 14.03.11, 16:07 Czy któraś z Was próbowała tego kwasu? spacosmetics.pl/linia-z-kwasami-peeling-kwas-migdalowy-mandelic-acid-20-30-40/p,28276 Trochę boję się go użyć sama, dlatego proszę o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nas-daq Re: Kwas migdałowy..w domu 14.03.11, 19:41 Ja używam kwasu migdałowego w domu od 3 lat, kiedyś kupowałam taki w proszku z Mazideł, teraz kupuję zwykle gotowy firmy Natinuel na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka85 Re: Kwas migdałowy..w domu 15.03.11, 15:44 A jak go używasz? Rozrabiasz go? Odpowiedz Link Zgłoś
kajka85 Re: Kwas migdałowy..w domu 15.03.11, 16:30 Właśnie zajrzałam na allegro..rzeczywiście cena przystępna i chyba się skuszę. Jeśli możesz to wklej mi link kwasu którego zamawiasz, napisz na jak długo wystarcza. Widziałam, że są to zestawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Kwas migdałowy..w domu 15.03.11, 09:44 kajka85 napisała: > Czy któraś z Was próbowała tego kwasu? > Trochę boję się go użyć sama, dlatego proszę o rady. Wiesz jaka to firma produkuje? Jeśli tak, podaj, jeśli nie - nie baw się w to. Kup z mazideł, albo tak jak koleżanka powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Kwas migdałowy..w domu 15.03.11, 10:29 ja chyba tez sobie kubie z mazidel. w ogole planuje tam w koncu zrobic wieksze zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
julia.nka Re: Kwas migdałowy..w domu 26.03.11, 20:52 Ja używłam tego kwasu. Zamówiłam go także na Allegro. Jak mam byc szczera to faktycznie nie wiadomo jaka to firma. Mój był akurat 20% i krzywdy mi nie zrobił ale i też nie widziałam żadnej różnicy na mojej buzi choć wiem, że po pierwszym razie nie ma co sie spodziewać mega zmiany. Teraz zamówiłam sobie na Allegro cały zabieg firmy Natinuel ale juz 40%. I jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
cocoemi Re: Kwas migdałowy..w domu 27.03.11, 15:25 Nigdy nie stosowałam żadnych kwasów, ale zastanawiam się nad kupnem. Nie wiem, co wybrać - serum migdałowe 10% ( Biochemiaurody), czy kwas migdałowy 5% (Mazidła). Który z tych preparatów jest łatwiejszy w rozrobieniu i bardziej bezpieczny? Bardzo proszę doradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Kwas migdałowy..w domu 28.03.11, 00:38 cocoemi napisała: > Nigdy nie stosowałam żadnych kwasów, ale zastanawiam się nad kupnem. > Nie wiem, co wybrać - serum migdałowe 10% ( Biochemiaurody), czy kwas migdałow > y 5% > (Mazidła). Który z tych preparatów jest łatwiejszy w rozrobieniu i bardziej be > zpieczny? > Bardzo proszę doradźcie. chcesz stosować co wieczór czy okresowo? Odpowiedz Link Zgłoś
cocoemi Re: Kwas migdałowy..w domu 28.03.11, 18:05 chciałabym stosować okresowo, bo stosując codziennie podobno skóra bardzo schodzi, a nie mogę sobie na to pozwolić, ponieważ chodzę do pracy i nie chcę nikogo straszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Kwas migdałowy..w domu 13.04.11, 11:53 cocoemi napisała: > chciałabym stosować okresowo, bo stosując codziennie podobno skóra bardzo schod > zi, > a nie mogę sobie na to pozwolić, ponieważ chodzę do pracy i nie chcę nikogo str > aszyć. nie ma znaczenia co kupisz, obydwa w/w produkty są w miarę łagodne (+ oczywiście równie łagodna pielęgnacja pozostała) Odpowiedz Link Zgłoś