Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 18:30 Używam obecnie ten krem na przebarwienia. Czy mogę jednocześnie używać samoopalacza do twarzy? czy może powinnam poczekać na zakończenie kuracji? Jeżeli ktoś wie to proszę o odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Krem drula superforte i samoopalacz do twarzy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 01.05.04, 20:30 możesz używać samoopalacza. o ile twoja skóra nie reaguje łuszczeniem na drulę. no i pamietaj o filtrze- bez niego wybielanie nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann_marie Re: Krem drula superforte i samoopalacz do twarzy IP: *.se.put.poznan.pl 04.05.04, 09:45 Powiedz Aniu, zadowolona jesteś z tego kremu? Jestem w rozpaczy używałam już z czterech różnych kremów i żaden jeszcze mi nie pomógł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanillka Re: Krem drula superforte i samoopalacz do twarzy IP: *.smrw.lodz.pl 04.05.04, 11:21 Ja od roku używam Mela - D, ale efekty nie sa jakieś rewelacyjne. Zimą przebarwienia są jaśniejsze, ale wraz z pojawieniem się pierwszych promieni słońca - ciemnieją - pomimo, że uzywam kremów z wysokimi filtrami. Już nie wiem, co mam robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Krem drula superforte i samoopalacz do twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:14 Używam go dopiero dwa tygodnie więc ciężko mówić o efektach jego stosowania chociaż zauważyłam że przebarwienia już troszęczkę wyjaśniały. Jeśli chodzi o sam krem to na mojej tłustej buźce mocno się błyszczy i dość ciężko wchłania więc używam go tylko na noc.Coś więcej będe mogła powiedzieć za 2, 3 tygodnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Do Justy IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.05.04, 11:50 Witaj!Czy mogłabyś polecić mi dobry krem z filtrem.Ja stosowałam Mela-D na przebarwienia.Latem jadąc np. nad morze używam blokerów (Anthelios XL 60+)ale ten krem ciężko się wchłania, chciałam kupić teraz krem do codziennego stosowania z filtrem,który lepiej się wchłania,jest dobry pod makijaż.Dziękuję,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Do Justy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.05.04, 15:19 Lepiej od klasycznego Antheliosa XL wchłaniaja się kremy SVR: spf100 i spf50. no i jest jeszcze tegoroczna nowość Anthelios XL Fluide Extreme spf60- wchania się bez sladu. chociaz przy przebarwieniach obstawiałabym jednak SVR spf100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Do Justy IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.05.04, 15:30 Dziękuję!Przeczytałam teraz na Wizażu o Fluide Extreme,czy mogę go używać jeśli mam suchą cerę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Do Justy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.05.04, 15:41 tak, ale być może będziesz potrzebowała kremu nawilżającego pod spód. Odpowiedz Link Zgłoś