Dodaj do ulubionych

Krem drula superforte i samoopalacz do twarzy ??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 18:30
Używam obecnie ten krem na przebarwienia. Czy mogę jednocześnie używać
samoopalacza do twarzy? czy może powinnam poczekać na zakończenie kuracji?

Jeżeli ktoś wie to proszę o odpowiedz:)
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Krem drula superforte i samoopalacz do twarzy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 01.05.04, 20:30
      możesz używać samoopalacza. o ile twoja skóra nie reaguje łuszczeniem na drulę.
      no i pamietaj o filtrze- bez niego wybielanie nie ma sensu.
    • Gość: ann_marie Re: Krem drula superforte i samoopalacz do twarzy IP: *.se.put.poznan.pl 04.05.04, 09:45
      Powiedz Aniu, zadowolona jesteś z tego kremu? Jestem w rozpaczy używałam już z
      czterech różnych kremów i żaden jeszcze mi nie pomógł!
      • Gość: vanillka Re: Krem drula superforte i samoopalacz do twarzy IP: *.smrw.lodz.pl 04.05.04, 11:21
        Ja od roku używam Mela - D, ale efekty nie sa jakieś rewelacyjne. Zimą
        przebarwienia są jaśniejsze, ale wraz z pojawieniem się pierwszych promieni
        słońca - ciemnieją - pomimo, że uzywam kremów z wysokimi filtrami. Już nie
        wiem, co mam robić...
      • Gość: Ania Re: Krem drula superforte i samoopalacz do twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:14
        Używam go dopiero dwa tygodnie więc ciężko mówić o efektach jego stosowania
        chociaż zauważyłam że przebarwienia już troszęczkę wyjaśniały. Jeśli chodzi o
        sam krem to na mojej tłustej buźce mocno się błyszczy i dość ciężko wchłania
        więc używam go tylko na noc.Coś więcej będe mogła powiedzieć za 2, 3 tygodnie.
        pozdrawiam
    • Gość: S. Re: Do Justy IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.05.04, 11:50
      Witaj!Czy mogłabyś polecić mi dobry krem z filtrem.Ja stosowałam Mela-D na
      przebarwienia.Latem jadąc np. nad morze używam blokerów (Anthelios XL 60+)ale
      ten krem ciężko się wchłania, chciałam kupić teraz krem do codziennego
      stosowania z filtrem,który lepiej się wchłania,jest dobry pod
      makijaż.Dziękuję,pozdrawiam
      • Gość: justy Re: Do Justy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.05.04, 15:19
        Lepiej od klasycznego Antheliosa XL wchłaniaja się kremy SVR: spf100 i spf50.
        no i jest jeszcze tegoroczna nowość Anthelios XL Fluide Extreme spf60- wchania
        się bez sladu. chociaz przy przebarwieniach obstawiałabym jednak SVR spf100.
        • Gość: S. Re: Do Justy IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.05.04, 15:30
          Dziękuję!Przeczytałam teraz na Wizażu o Fluide Extreme,czy mogę go używać jeśli
          mam suchą cerę?
          • Gość: justy Re: Do Justy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.05.04, 15:41
            tak, ale być może będziesz potrzebowała kremu nawilżającego pod spód.
            • Gość: S. Re: Do Justy IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.05.04, 16:00
              Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka