Gość: websterek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 10:45 Znacie jakieś w miarę tanie obozy językowe { z agieskim)? Proszę o namiary, cenę i kategorię wiekową. Pozdrowienia p.s Sorry, że na tym forum, ale ono wg mnie ma duża oglądalność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: tanie obozy językowe 03.05.04, 10:48 wolalabym osobiscie wybrac kurs jezykowy w miejscu zamieszkania. jezeli masz ograniczony budzet, taka opjca wydaje sie byc racjonalniejsza. bilans takiego obozu w cenie b. niskiej jest zazwyczaj ujemny albo stan. Twojej wiedzy na ogol nie ulega poprawie. jak wiaodmo licza sie konwersacje. to zalezy na co sie nastawilas, czy poprawe struktur gramatycznych czy wlasnie jezyka mowionego. polecam British Council i International House, IH organizuje wyjazdy jezykowe- ale sa one na ogol duzo drozsze niz u konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: tanie obozy językowe 03.05.04, 14:37 sprawdz jeszcze jdj bachalski oraz biuro Atas pozdrawiam acha jeszcze jedno, sporo tansze od wyjazdow do Wielkiej Brytanii sa wyjazdy na Malte, ale w sezonie letnim panuja tam straszne upaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarkoka polecam Maltę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 15:04 bylam na malcie 4 lata temu. polecam z calego serca. bylo super. moja siostra tez bardzo zadowolona.byla tam dwa lata temu. jeszcze raz polecam. ja bylam z firmy EF - www.ef.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: tanie obozy językowe IP: *.chello.pl 04.05.04, 12:48 Nie wiem co znaczy dla Ciebie tanie. Ale jeżeli masz niewiele pieniędzy, to radzę zainwestować w dobry kurs stacjonarny, nawet bardzo intensywny, typu total immersion, niz wywalać kase na obóz tańszej firmy. Ucze angielskiego od lat, pracowałam też na takich obozach i raczej wiem, co mówię. Jeżeli priorytetem jest nauka języka - lepiej wybrać renomowany kurs tutaj. A jeśli chcesz mieć dwa w jednym, to wybierz firmę, która odpowiada Ci cenowo i turystycznie nie kłopocząc się poziomem - czegoś tam się i tak nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: tanie obozy językowe 13.05.04, 16:32 a gdzie mają być te obozy, w kraju czy zagranicą? jeśli mogą być krajowe, to znam osobę, która takie tanio organizuje, pisz na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdati Re: tanie obozy językowe IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.05.04, 18:56 Moja szkoła językowa w Busku Zdroju organizuje obóz na zaglówkach - 10 dni - jedzenie we własnym zakresie, namioty i te klimaty. jedzie teacher i sternik. koszt 550 zl. Pytania kieruj do magdati@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś