maggi9 31.03.11, 14:27 Co nakładać na lakier do paznokci aby przyspieszyć wysychanie i utwardzić lakier? Polećcie coś niedrogiego i ogólnie dostępnego w drogeriach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clk Sally Hansen 06.04.11, 22:10 Sally Hansen Dry Fast nail dryer spray - taki areozol, pryskasz zaraz po pomalowaniu paznokci, schna w minute-dwie (potem musisz tylko chwile odczekac, aby nic nie dociskac do paznokci). Moj absolutny nr jeden, kiedys byl dostepny na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Sally Hansen 06.04.11, 23:05 Ja mam utwardzacz do lakieru Sally Hansen. Trochę trzeba poczekać, zanim wyschnie, ale utrwala i nabłyszcza lakier niezawodnie. Na tyle, że trzeba się nieźle nagimnastykować, aby go potem zmyć:P Ale działa, dla mnie top. Niestety, nie należy do najtańszych. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Sally Hansen 06.04.11, 23:52 Nie, w buteleczce, jak lakier. Nie doprecyzowałam w poprzednim poście;) Ale po Twojej rekomendacji następnym razem zakupię chyba ten w sprayu;) Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Sally Hansen 07.04.11, 00:10 Naprawde, moze tylko byc problem z dostaniem go. Ja wlasnie zakupilam kolejny. Mialam wieczny problem z paznokciami, ktore nie wysychaly, a ten spray to zmienil ! Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Sally Hansen 07.04.11, 07:12 A kupujesz go na allegro?Mogłabyś podać nick sprzedawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Utwardzacz lakieru, przyspieszacz wysychania? 06.04.11, 22:17 NailTekk,nabłyszcza pięknie i przyśpiesza wysychanie. Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: Utwardzacz lakieru, przyspieszacz wysychania? 06.04.11, 22:36 Seche Vite, ale chyba tylko przez net można zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś