Gość: gabi IP: 83.238.131.* 23.08.05, 10:24 mam nadzieje ze ten ktos spod znaku wodnika tez tak mysli- patrze w przyszlosc z optyzizmem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bodzia Re: STRZELEC - WODNIK IP: *.icpnet.pl 28.08.05, 22:15 zgadzam się to czysta prawda,a wiem to z doświadczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec-ewelinka Re: STRZELEC - WODNIK IP: *.big4.pl 05.12.05, 22:08 jestem z wodnikiem ponad 2 lata ale jesy fajnie to ja mam raczej taki burzliwy charakter ale jest fajnie i chcemy byc zawsze juz razem mam nadzieje ze sie to uda zycze wszystkim parom spod tych zbnaków i nie tylko wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelczyk :) Re: STRZELEC - WODNIK IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.01.06, 14:41 ja jestemz moim wdnikiem bardzo dlugo, nie licze czasu, ale teraz doszlo do mnie ze to juz 6 lat i jest nam cudownie. Mam nadzieje ze zawsze bedzie tak i do konca zycai bedziemy tak szczesliwi raem ze soba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik Re: STRZELEC - WODNIK IP: *.crowley.pl 16.01.06, 07:16 Jestem ze Strzelce juz 10 lat. Jest calkiem fajowo. Zyje nam sie milo i przyjemnie. Ale ostatnio cos troszke nam sie zrobilo nerwowo. Mam nadzieje ze to chwilowe zalamanie, bo pomimo to i tak nadal rozumiemy sie bez slow. Mysle ze minie zla passa i znowu bedzie jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPRĘŻYNA Re: STRZELEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:01 Witam. sorki ale mi nie wyszło w tym układzie. Własnie rozstałam się z mężem i nie widzę tej sytuacji za dobrą. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADZIAAA Re: STRZELEC - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 20:46 A JA Z MOIM KOCHANIUTKIM STRZELECEM JESTEM JAK NARAZIE TYLKO 9 MIESIECY,MAM DOPIERO 21 LATEK I MUSZE PRZYZNAC,ZE TE 9 MIESIECY NALEZA DO NAJLPESZYCH W MOIM ZYCIU...CHCIALABYM BARDZO ABY TAK JUZ BYLO NA ZAWSZE:-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec-ka Re: STRZELEC - WODNIK IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 22.02.06, 00:20 "Tak samo uwielbiacie wolność i niezależność" ach, gdybyż było tak pięknie, jak w tym horoskopie...... 'mój' wodnik owszem, ceni wolność, niezależność, burzenie konwenansów, stawanie okoniem we wszelkich możliwych sytuacjach, ale.... odnosi to tylko do siebie.... mnie niestety chętnie okroiłby wg swojej formy...... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagusia strzelec i wodnik IP: *.eranet.pl 02.10.06, 21:57 prawie tak jest - rywalizujemy często, ale to nie przeszkadza. Znależlismy wspolne hobby, a teraz czekamy na naszego dzidziusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość strzelec i wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:47 a ja poznałem już dużo dziewczyn wodniczek ale ciągle gdzieś popełniam błąd i się płoszą.....o co chodzi??? jestem strzelczyk i naprawdę je lubię. Jak je zainteresować??? może przez kumplowanie???? co lubicie wodniczki u faceta????? piszcie!:) Odpowiedz Link Zgłoś