Dodaj do ulubionych

Wygraj z cellulitem

IP: *.hochtief.de / *.hochtief.de 04.05.04, 08:54
Testy przeprowadzone przez niemieckie instytuty konsumenckie wykazaly ze
zaden z tych wspanialych kosmetykow nie jest skuteczny(test obejmowal
produkty z wyzszej i nizszej polki)Lepiej wiec sobie zaoszczedzic
rozczarowan,zainwestowac w sportowe buty i pouprawiac troche sportu -
rozwiazanie z pewniejszym reultatem. Powodzenia
Obserwuj wątek
    • Gość: Marlena Re: Wygraj z cellulitem IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 07.05.04, 13:50
      Ja uzywam ELANCYL, nowy zel firmy GALENIC i sa rezultaty!
      • Gość: Liliana Re: Wygraj z cellulitem IP: *.idea.pl 28.10.04, 16:36
        Nie chcę się spierać z instytutami konsumenckimi , zwłaszcza niemieckimi ale ja
        stosuję LIPOZONE i to jest jedyny w swoim rodzaju kosmetyk a właściwie zestaw i
        efekty widzę w swoim lustrze. Cellulit w zaniku , skóra jędrna i nawet trochę
        tłuszczyku mi zeszło.
        • Gość: zini Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:02
          kobiety po 20 roku zycia staja sie brzydkie i nic tego żadna chemia nie zmieni.
          to dyskryminacja, że rosna wam tyłki i tłuszcz zbiera sie na udach, a facetom
          rosnie brzuch. proponuje projekt ustawy, która zabraniałaby cellulitu u kobiet
          i nakładałą obowiazek cellulitu u mezczyzn..
          brzydkie i niechciane feministki do rządu, albo do nierządu
      • Gość: biosano [...] IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 06.12.04, 10:55
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: agnieszka Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:23
        czy taki zel o którym pisałaś dostepny jest tylko w aptekach czy mozna kupic go
        w każdym sklepie kosmetycznym.Mogłabyś napisac mi jaka jest jego cena? zgóry
        dziękuję czekam na odpowiedz.
    • Gość: beta Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:05
      używam kapsułek Patch System Yves Rocher po 4 dniach obwód ud zmniejszył sie o
      1,5 cm. Mam nadzieje , ze po 14 dniowej kuracji bedzie jescze wiecej
      • Gość: Marlena Re: Wygraj z cellulitem IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 10.05.04, 17:00
        Jak stosujesz te kapsulki?
      • Gość: Natasza Re: Wygraj z cellulitem IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 15:44
      • Gość: Natasza Re: Wygraj z cellulitem IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 15:45
        w jakiej cenie są te kapsułki
        • Gość: 7up Re: Wygraj z cellulitem IP: 80.48.248.* 14.05.04, 09:00
          Na mój celulit świetnie działa krem "CELLU SCULPT" firmy Avon , który wmasowuję
          codziennie wieczorem w skórę ud i pośladków po uprzednim masażu tych partii
          ciała.Do kąpieli używam mydełka z algami firmy Florina i rękawicy
          sizalowej,która to wspaniale pobudza spalanie podskórnej warstewki tłuszczu
          czyli cellulitu.
          • Gość: ziutka Re: Wygraj z cellulitem IP: *.cable.ubr03.blac.blueyonder.co.uk 13.09.05, 19:31
            ja skonczylam techniku, kosmetyczne i powiem wam moje drogie tak szczerze, ze
            stosowany dwa razy dziennie masaz, dieta i spacery lub cwiczenia, daja
            wysmienite rezultaty. tu chodzi o systematycznosc, ktora jest podstawa walki z
            celulitem:)
            a kosmetyki sa tylko dodatkami
        • Gość: ania Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 21:37
          krem+dieta+gimnastyka.....tylko stosujac taki zestaw można sie go pozbyć.
          Przetestowałam to na sobie i naprawde sa super efekty. Grunt to systematyczność
          i samozaparcie:-) powodzenia
          • Gość: ziuta Re: Wygraj z cellulitem IP: *.cable.ubr03.blac.blueyonder.co.uk 13.09.05, 19:35
            :):):)
            wlasnie przed chwila napisalam to samo. milo jest przeczytac ze ktos mysli:)
            zycze sukcesow wszystkim biedactwom z celulitem i sobie tez:(
            SYSTEMATYCZNOSC dziewczynki!
      • Gość: pixi Re: Wygraj z cellulitem IP: 195.94.222.* 14.05.04, 09:11
        beta. napisz ile kosztuja te kapsułki
        • Gość: verena Re: Wygraj z cellulitem IP: *.tuwien.ac.at 31.05.04, 19:28
          Sportowe buty to tez nie zloty srodek, niestety:(Moja instruktorka od fitness
          mimo tego , ze jest umiesniona, szczuplutenka, brzuch poprostu bomba to i tak
          ma celullitiss.Nic tylko siasc i plakac:(
          • Gość: masia Re: Wygraj z cellulitem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:53
            Ja jestem zrozpaczona po ciąży, cellulitis rozmnożył mi się jeszcze bardziej,
            zrobił się nawet na brzuchu. Zaczęłam stosować kremu na dzień i żelu na noc-
            nowość firmy Oceanik. Czekam na efekty...
            • Gość: milenazuzia Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:24
              Ja używałam wielu preparatów, norel, avon, ziaja, farmona, vichy ale najlepsze
              efekty i to po kilku dniach zauważyłam stsując krem wyszczuplający flos-lek.
              Jestem nim mile zaskoczona, jedyny minus to zapach, który mi nie odpowiada. Po
              wmasowaniu kremu skóra jest napięta i nawilżona.
              Ale podobno na każdego działa co innego.
              Pozdrawiam.
    • Gość: BM Re: Wygraj z cellulitem IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.04, 12:53
      zawsze milam tendencj€ do cellulitu, nie pomagaly kremy, masaze itp. Pozbylam
      sie go dopiero gdy zaczelam intensywnie uprawiac sport - 3 razy w tygodniu
      bieganie po 7 km i 3 razy w tygodniu cwiczenia. Dopiero to poskutkowalo.
      Pozbylam sie go zupelnie.
      Teraz jestem w ciazy, uzywam najlepszych kosmetykow, gimnastykuje sie ok. pol
      godziny dziennie, staram sie zdrowo odzywiac, masuje cialo, biore zimne
      prysznice, a cellulitis mam coraz wiekszy. Nie wierze w kremy, tylko sport moze
      pomoc. Szkoda pieniedzy na kosmetyki ktore nie dzialaja, rzeczywiscie lepiej
      zainwestowac w sport.
      • fairy5 Re: Wygraj z cellulitem 06.09.04, 07:33
        jak biegalam trzy razy dziennie po 7 km , ile schudlas? jak szybko ci sie
        zmniejszyl cellulitis?
    • Gość: MIMI Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 13:55
      Aby skutecznie walczyć z "kalafiorami" wybierzcie sie na basen. Oczywiście
      dieta, balsamy i masaże też. Ale co najważniejsze, musicie być cierpliwe i
      systematyczne. Powodzenia
    • Gość: Ania Re: Wygraj z cellulitem IP: 81.15.254.* 20.08.04, 18:47
      Kochane dziewczyny,nie wierzcie w kremy.Uzywalam wiekszosci wystepujacych na
      rynku (w tym z "najdrozszej" polki) i celulit jak byl, tak jest.Ale, ze bylam
      zdeterminowana, skorzystalam tez z oferty gabinetow - algi GUAM (seria), SPM +
      drenaz (seria), endermologie (prawie 2 serie) i choc problem zmniejszyl sie
      nieco, nie znikl, tak jak obiecuja to rozne gazety.I wiecie co - zmadrzalam -
      bede chodzic na basen:masaz(woda wywiera cisnienie na tkanki) i cwiczenia w
      jednym, a za wiele nizsza cene, niz jakikolwiek z zabiegi w gabinecie.Co do
      kremow, nie wierze, zeby tak gleboko wnikaly w skore, co potwierdza tylko ten
      niemiecki test, a jezeli obserwujemy jakas poprawe, to tylko dzieki
      towarzyszacemu aplikacji masazowi.ZYczcie mi powodzenia.
      PS.Jestem szczupla
      • Gość: ziuta Re: Wygraj z cellulitem IP: *.cable.ubr03.blac.blueyonder.co.uk 13.09.05, 19:40
        jak naprawde stosowalas te wszystkie zabiegi w gabinetach to musisz miec niezle
        kasy:)
        • mama_karolinki ODSPRZEDAM CELLASENE NA CELLULIT 14.09.05, 14:47
          Witam mam do odsprzedania tabletki cellasene 40szt. , cena do uzgodnienia ,
          prosze pisac na jam8@wp.pl
    • Gość: zuzanka Re: Wygraj z cellulitem IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 04.09.04, 11:31
      Ja zaczelam branie kapsulek Cellastar plus masarze pod prysznicem plus krem
      plus dieta, zobaczymy jakie beda efekty... Poki co, przed kapsulkami a na samej
      diecie i kremach "zeszlo mi" 2,5 cm z obwodu ud i 7 z talii... Oby tak dalej!

Ach - od dzis brzuszki ;))
      • Gość: Kinga Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:52
        Ja miałam CelluSculpt Avonu, potem balsam XXL atw, teraz mam żel pod prysznic i serum ujędrniające Lirene Eris. Stosuje zamiennie z XXL i widze rezultaty:) Może nie są one jakieś szokujące ale skóra jest bardziej napięta, uda szczuplejsze ok 1cm ( niestety tylko), Dodam jeszcze , że od 2 miesięcy w ogóle nie jadam cukrów w postaci słodyczy.
    • Gość: karolina Re: Wygraj z cellulitem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 20:49
      dziewczyny -podobno to trzeba leczyć od srodka a doskoale efekty daje zielona
      herbata w kapsulkach

ja od padziernika mieszkam na 10 pietrze .....
      zobaczymy
    • Gość: Heniek Ja wygrałem IP: *.acn.waw.pl 04.09.04, 21:00
      Miałem dziewczyne, ona się rozebrała okazało się ż etam jest cellulit i z nim
      wygrałem. Tzn posłałem ją w cholere.
      • yoosh Re: Ja wygrałem 04.09.04, 21:11
        Ja zrobiłabym z tobą to samo.Kopa w d.. i papa:-D
        • Gość: mika Re: Ja wygrałem IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 25.10.04, 13:27
          poczekaj jak ci brzuch urosnei i wylysiejesz to dziewczyna tez da ci kopa,
          czego ci zycze z calego serca hehehe
          • Gość: merga Re: Ja wygrałem IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 11.02.05, 23:42
            jestes idiota i masz nie pokolei w głowie dlatego nie bede ci pisała co o tobie
            mysle
      • Gość: !!!!!!!!!!!! Re: Ja wygrałem IP: *.cable.ubr03.blac.blueyonder.co.uk 13.09.05, 19:43
        NIE WIEM CZY CENZURA TO PUSCI ALE CHCIALAM ODPOWIEDZIEC HENKOWI TYLKO JEDNYM
        SLOWEM!!!
        DUPEK
    • Gość: mika Re: Wygraj z cellulitem IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 25.10.04, 13:24
      Oczywiscie, nie ma skutecznego kremu czy leku na celulit. to sa wyrzucone
      pieniadze, lepiej sobie cos kupic dla wlasnej przyjemnoci i przestac sie
      przejmowac celulitem.
      • lotoss Re: Wygraj z cellulitem 25.10.04, 18:31
        A co jezeli wlasnie kupowanie kremow i roznego rodzaju mazidel jest jedna z
        przyjemnosci? Wiadomo ze cudu w tubce jeszcze nie wynaleziono, ale milo jest
        potraktowac sie w odpowiednich miejscach ladnie pachnacymi i wygladzajacymi
        skore specyfikami.
        Nie wydaje mi sie zeby to byla strata pieniedzy. Po prostu duzo zalezy od
        nastawienia, oczekiwan i doswiadczen z tego rodzajem kosmetykami.

Pozdrawiam:)
      • Gość: Zadbana Re: Wygraj z cellulitem IP: *.idea.pl 28.10.04, 16:42
        Ja tam się przejmuję swoim wyglądem i wolę dbać o siebie i swój wygląd.
        dbaj.pl
        • Gość: massage Re: Wygraj z cellulitem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 00:04
          ...a ja proponuje masaże-poważne masaże wspomagające odchudzanie-nie tam jakieś
          kiziu-miziu- tylko poważne mocne i energiczne zabiegi- a to że przez jakiś czas
          mogą byc lekkie ślady -to nic- efekty są tego warte- oczywiście z zastosowaniem
          dobrych kosmetyków + dieta + ruch + wytrwałość=efekt....:-)))
          Jest taki fajny facet masazysta w Wawie-ma numer 601-29-60-50 -jest dobry w tym
          co robi i ma dusze do tego co robi - sprawdźcie....powodzenia...:-)))
    • Gość: biosano@o2.pl [...] IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 06.12.04, 11:19
      • Gość: Wiolka Re: Wygraj z cellulitem IP: 80.51.27.* 12.01.05, 07:27
        te kapsułki Tves Rocher kosztują 102 zł. jest ich 7 po 18 ml. i to jest niby
        kuracja 14-dnoiwa.jak dla mnie za drogo.
    • ma4rta Re: Wygraj z cellulitem 02.02.05, 13:18
      racja tylko sport i dieta sa w stanie cos zrobic z pomarańczką
    • Gość: uzytkowniczka Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:18
      Kochane,
      prawda jest taka jesli bedziecie sie objadac slodyczami, i tylko smarowac
      kremem to rezulaty nie beda spektakularne. Wziac sie do roboty odzywiac zdrowo,
      biegac, plywac , a dotego uzywac kremu ujedrniajacego (polecam LIPOSYNE -
      VICHY) oczywiscie nalezy go wmasowywac + peeling pod prysznic Lipidiose przed,
      a rezultaty beda na 100%
      Uwierzcie mi :) mowie z doswiadczenia
      pozdrawiam
    • Gość: marta Re: Wygraj z cellulitem IP: 213.199.214.* 03.02.05, 12:29
      WEŻCIE SIE LEPIEJ DO ROBOTY, BO OD SIEDZENIA PRZED KOMPUTEREM CELULLIT NA PEWNO
      SIE WAM NIE ZMNIEJSZY, A NAWET ODWROTNIE. BIEGIEM NA HALĘ !!!!!!!!!!!!
    • Gość: patka81 Re: Wygraj z cellulitem IP: *.icpnet.pl 04.02.05, 12:33
      w 1oo% sie zgadzam te cudowne rezultaty to raczej wyobraznia, skora staj sie po
      prostu gladka, jeszcze nie stworzyl nikt kremu, ktory by toksyny usuwal bo to
      nie mozliwe. a efekt jaki daja te kremy to po prostu efekt masażu. ja rowniez
      polecam cwiczenia + zdrowa diete:-)
      • Gość: Melba INNY PROBLEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:19
        Moim problem są rozstępy (celulit też, ale to w tej chwili pomine). CO MAM Z
        NIMI ZROBIĆ????????????? BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!!!!!!
        • Gość: Ela Re: INNY PROBLEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:12
          też mam ten problem po ciąży na pośladkach i udach,sama czegoś szukam,może ktoś
          przetestował odnowe w gabinetach.wiadomo,do zera nie usunie sie rozstepów ale
          zeby chociaż zmniejszyć...
          • Gość: esia Re: INNY PROBLEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:20
            na rozstępy nie ma rady - niestety
            • Gość: magda Re: INNY PROBLEM IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 18.08.05, 23:05
              To prawda całkowicie roztępów nie zlikwodujemy,jednak mnie udało się je
              znacznie zmniejszyć.10 zabiegów w gabinecie kosmetycznym z zastosowaniem kwasu
              takiego samego jaki używa się przy eksfoliacji jednak o wyższym stężeniu.Efekt
              był zdumiewający.(jeden zabieg 60zł)
        • tuskazet Re: INNY PROBLEM 15.09.05, 11:31
          www.sephora.pl/klub/nowosci/nowosc/?prodId=725
          Nie wiem czy pomaga bo jak na razie jeszcze nie jest mi potrzebny ;-) ale
          podobno to rewelacja :-)
    • Gość: genwefa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:18
    • Gość: Ela Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:16
      Zawsze miałam ten problem,kremy pomagały minimalnie,dopiero po ciąży
      (bliźniaczej zresztą) wziełam się za siebie.I tak:dietka ale nie do przesady bo
      karmiłam,cwiczenia,a dokładnie aerobik dwa razy w tyg.,naprzemienny
      prysznic,peeling Lirene na celulit i krem Ziaja Bloker.To wszystko dało 100%
      efekt.I waże mniej niz przed ciaza i czuje sie swietnie.
      • Gość: NADOBNA Re: Wygraj z cellulitem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 18:44
        JA UZYWALAM BIOTHERM(TEN NOWSZY-POMARANCZOWY),ELIZABETH ARDEN I CLARINS.CLARINS
        ZDECYDOWANIE WYGRYWA,ALE DO E.ARDEN DOLACZONA ZOSTALA TAKA MALA
        MASAZYSTKA.FAJNA SPRAWA.CLARINS DZIALA,CELLULIT SIE ZMNIEJSZA,SKORA JEST
        JEDRNIEJSZA,ALE DOPIERO KIEDY BIORE SIE ZA SIEBIE I CHODZE NA SILOWNIE.W SUMIE
        TO NIE MAM KOSZMARNEOG CELLULITU,ALE COS TAM JEST DO ZROBIENIA.A BEZ CWICZEN
        OKAZUJE SIE ZE ANI RUSZ.
        • Gość: masażysta Darek Re: Wygraj z cellulitem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 18:10
          ...jako fachowiec używam do terapii cellulitu balsamu Fast XXL, firmy
          ATW...,uważam za najlepszy dla mnie do pracy- ma odpowiedni poślizg-
          konsystencję-"wchłanialność"-i działanie...-wypróbowałem już na kilku osobach...
          Jakby coś, to zapraszam na: www.masaz.warszawa.pl
          Pozdrawiam -Darek :-))
    • Gość: bamat Re: Wygraj z cellulitem IP: 212.160.211.* 17.05.05, 11:40
      czy któraś z Was stosowała inne niż wcieranie kremu metody na pozbycie się
      cellulitu? Mnie prawie wcale nie pomagają, więc myślę o bardziej radykalnych
      metodach, wykonywanych w gabinetach. Jakie macie doświadczenia?
      • Gość: elke Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:31
        Pomaga naprzemienny masaz wodny (ciepla - zimna woda) oraz slona woda
        (najlepiej dzialaja cwiczenia w morzu Srodziemnym...)Oczywiscie wszystko wraca
        gdy zaprzestaniemy systematycznej walki.
      • Gość: Pastara Re: Wygraj z cellulitem IP: 195.42.249.* 27.05.05, 12:20
        Wziełam 26 zabiegów endermologie - po kilku zabiegach efektów nie było widać,
        po kilkunastu zauważyłam "ledwie dostrzegalne wyrównanie" skóry, ale jak po 26
        zabiegu celulit wciąż był i to tylko o niewiele mniejszy niż przed 1 zabiegiem
        to sobie darowałam - szkoda forsy !!!
      • Gość: baha Re: Wygraj z cellulitem IP: 212.160.211.* 30.05.05, 10:41
        A może stosowałyście zabiegi Beautytek? Są okropnie drogie, ale może skuteczne?
    • Gość: Sofia22 Re: Wygraj z cellulitem IP: 195.116.95.* 02.06.05, 14:23
      Wiecie co ja juz to wale ze tak powiem, jest bo jest nie ja jedna go mam ,
      uzywałam juz wielu kremow i nic i tak nawet jak sie pozbede to jak zajde w
      ciaze wroci .juz sie do niego przyzwyczaiłam :) pozdrawiam
    • Gość: Anonim Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:57
      te rady sa beznadziejne
      • sangaw Re: Wygraj z cellulitem 26.07.05, 15:30
        Z cellulitem mozna wygrac jesli sie za niego (i siebie) porzadnie wezmie! Nie
        wystarczy tylko w siebie kremy wsmarowywac i czekac na to, ze one same za nas
        zadzialaja. Od okolo 4 tyg jezdze na rowerku 4/5 x w tygodniu po 45 lub
        godzinie w zaleznosci od zajec (spinning lub cycling), z cala banda ludzi w
        sali gimnastycznej, ktorzy podobnie jak ja "zarazili" sie super atmosfera na
        sali: przy dobrej, rytmicznej muzyce i swietnych instruktorkach az chce sie
        cwiczyc! A z intensywnymi cwiczeniami jak wiadomo, lepsze ukrwienie i cieplota
        organizmu, przy ktorym to kosmetyki na cellulit sie LEPIEJ I SZYBCIEJ
        WCHLANIAJA i ... (uwaga)DAJA REZULTATY!

Ja sama jeszcze 4 tyg temu mialam problem z cellulitem, ktory byl widoczny i
        nawet (o zgrozo!) pojawil sie na ramionach. Obecnie stal sie on prawie
        niewidoczny (troche na biodrach, ale tez powoli znika). Nie uzywam zadnych
        kremow na cellulitis tylko uprawiam sport. Majac sucha cere i przy twardej
        wodzie w domu nawilzam cialo kremem, ktory mam w domu (Palmer's Cocoa Butter
        Formula)lub oliwka Penaten (a propos skora po jakiejs godzinie robi sie miekka,
        blyszczaca i super nawilzona!). Z rozmiaru 38 zeszlam na 36 i 34.

Jesli chodzi o kosmetyki na cellulitis i zabiegi to kilka lat temu
        probowalam "Elancyl" Galenica (jest bardzo dobry), "Guam" w salonie (tez daje
        szybkie i dobre rezultaty) i masaze - zaden kosmetyk nie zadziala tak jak
        porzadny masaz (najlepsze po wysilku fizycznym rzecz jasna). Rok temu podczas
        prysznicu przez jakis czas masowalam sie zmielona kawa i tez dawala swietne
        efekty (wtedy tez w ogole nie cwiczylam) bo jak wiadomo cofeina jest dobra na
        cellulit a przy tym poprawia ukrwienie. Osobiscie uwazam, ze gorsze od
        cellulitu jest wypadanie wlosow, ale i na to znalazlam sposob! Przenosze sie na
        forum: wlosy zeby sie ta nowina podzielic!

Ps. Zadne rady nie sa beznadziejne jesli potrafi sie je odpowiednio
        wyselekcjonowac! Nikt z nich skorzystac nie musi, wiadomo, ale warto jest sie
        dowiedziec co inni robia z danym problemem. Sama doceniam czas i osobiste
        porady/doswiadczenia innych mam nadzieje, ze moze moje uwagi tez sie komus
        przydadza i okaza sie skuteczne w walce z cellulitem.

Sandra
    • Gość: poszukiwaczka Re: Wygraj z cellulitem IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 30.09.05, 11:34
      od jakiegoś czasu szukam w drogeriach emulsji wyszczuplającej firmy FLORINA ale
      nnigdzie niemogę jej znależć. podobno jest idealna na uda i pupę. oczywiście po
      prysznicu rękawicą sizalową z jakimś żelem - ja używam FIRMING spa -
      palmolive.czy może widziałyście w drogeriach tą emulsję? -mieszkam w Krakowie-
      pozdrawiam -dziewczyny dodaje otuchy - warto w siebie zainwestować na lata pa pa
    • Gość: Anna Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:57
      nie wiecie czy karmiąc piersią mogę używać pasa- sauny na brzuch???
    • karol_ka66 Re: Wygraj z cellulitem 03.11.05, 12:57
      moze nie wygrałam z cellulitem, ale małe sukcesy mam1Ćwicze regularnie od paru
      lat (w domu, mała seria ćwiczeń, nic specjalnego...) i dzieki temu utrzymuję
      wagę, która pare lat temu wypracowałam, stosujac bardziej drastyczne srodki
      (dieta i cwiczenia) i choc mieszczę sie w rozmiarze 36 (z reguły) moje uda
      zawsze były koszmarnym problemem i stosowałam bezskutecznie wiele (w tym dość
      drogich i ponoć rewelacyjnych)środków na cellulit, ale od paru miesiecy (4-5
      dokładnie nie pamietam) regularnie masuje nakładam żel wyszczuplajacy Ziaji
      (8-9zł!!!)i masuję przy tym uda (raz dziennie) i są efekty!!!juz od kilku
      znajomych dziewczyn usłyszałam: "co zrobiłaś, ze Ci tak uda schudły?"
      :-))))Polecam!ale pamietajcie o systematyczności!
      • Gość: asia Re: Wygraj z cellulitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:01
        hej karol_ka, a jak dlugo i czym masujesz te uda- 5 min wystarczy ?
        pozdr
    • karol_ka66 Re: Wygraj z cellulitem 03.11.05, 13:58
      masuję rękoma, max. 3 minuty jedną nogę (na dłuzej nie mam czsu i cierpliwości);
      wmasowuje w uda żel wyszczuplajacy ziaja (z seri antycellultowej); masuje tak
      jak radzili na specyfiku vichy (który kilka razy używałam bez widocznych
      rezultatów) czyli od kolan w górę; obejmujac dłońmi udo i tyle..
    • Gość: kasia Re: Wygraj z cellulitem IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.05, 20:47
      peeling z fusow kawy-naprawde pomaga!!!!
      • sangawly A ja mowie PLYWANIE! 10.11.05, 19:59
        Tez kiedys probowalam i wiem, ze dziala (przestalam bo reka mi cierpla od tego
        masowania ;)). Rzucilam (odsylam do mojej wczesniejszej wypowiedzi na tym
        forum) silownie, biegi na biezni i zajecia na rowerze dla ...plywania! Az sama
        sie zdziwilam, bo zawsze wydawalo mi sie to taaakie nudne. A jednak! I powiem
        Wam, ze nie ma chyba lepszego sportu na schudniecie i cellulit (u mnie sie to
        sprawdzilo!). Chudnie sie szybko i rownomiernie(podstawa sukcesu jest technika:
        ruchy nog, krazenie ramion, lapanie powietrza w tym samym tempie - na kraula:
        1,2 i na 3 zamach ramion rownoczesnie lapac powietrze, bo wtedy kolka nie
        zlapie, mozna tez na 2 (pisze bo lubie sporty i lubie byc w nich dobra, i moze
        kogos ta wskazowka zainteresuje) i trzymanie tego samego tempa. Chodze na basen
        co 2/3 dni od 2 m-cy. Zaczelam od 20 basenow w 40 minut a ostatnio przeplynelam
        3km w 1.16min! Moj zyciowy sukces! Chwale sie (a czemu nie?!?) bo uwazam, ze to
        wymaga troche wiecej zaangazowania niz wmasowywanie w siebie kremow
        antycellulitowych!

Trzeba miec motywacje (moja glowna jest siostra mojego faceta, ktora plywa od 9
        lat i potrafi przeplynac 100x25m w godzine. Mi do tego rekordu brakowaly tylko
        3 baseny... a jak zaczynalam myslalam, ze to jest niemozliwe! Licze baseny i
        mierze czas, bije sie sama ze soba. Mam dni gorsze i lepsze, ale chodze
        regularnie, mimo wszystko) i jak slusznie powiedziala karol_ka66 trzeba byc
        systematycznym! Same kremy nic nie pomoga - przestalam ich w ogole uzywac,
        nawilzam cialo balsamami bo chlor nie jest niestety girls best friend ...
        Mam wrazenie, ze duzo osob, ktore maja problem z pomaranczowa skorka tutaj na
        forum nie uprawia sportow i liczy na zbawienne dzialanie kremow. Nie tedy droga!

Ja tez mialam cellulit. I to jeszcze jaki! Mam tylko 160 cm wzrostu i szybko
        potrafie przybrac na wadze. Od czerwca do dzisiaj "zrzucilam" dwa rozmiary
        (nosze 34!), nie glodze sie, jem to co chce (mniej,z tym, ze po plywaniu chce
        sie jesc) i kiedy chce, pije mniej kawy (kubek dziennie) do tego chodze spac po
        polnocy i niczego sobie nie odmawiam.

OSIAGNELAM FIGURE JAK MARZENIE! JESTEM Z NIEJ DUMNA BO CIEZKO NA NIA PRACOWALAM!
        A najlepszym tego potwierdzeniem sa slowa uznania od mojej rodziny, ktora
        zawsze potrafila z matematyczna precyzja wyliczyc ile to kalorii mi przybedzie
        jeszcze przed ugryzieniem czegokolwiek! ;0

SPORT, SPORT I JESZCZE RAZ SPORT!

Aleks

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka