Dodaj do ulubionych

Do Issey :-) pomocy!!

09.04.11, 14:42
Witam,od jakiegoś czasu odwiedzam to forum i odważyłam się w końcu napisać. Mam 29 lat,cerę raczej tłustą,z przebarwieniami i oooogroomnymi porami,zaczerwienioną w okolicy nosa i ust .Zmarszczki mimiczne w okolicy oczu .Używam kremów Avon - ochrona młodości,ale przeczytałam tu,że nie są zbyt dobre,sama też się o tym przekonuję,bo mam od nich jakieś dziwne,czerwone przebarwienia na twarzy,a nie miałam wcześniej skłonności do podrażnień i uczuleń.Chciałabym w końcu odpowiednio zadbać o cerę,ale nie mam pojęcia jak,dlatego bardzo proszę o pomoc :-)
Obserwuj wątek
    • zielona_konsoleta Re: Do Issey :-) pomocy 10.04.11, 15:39
      Zapomniałam dodać,że używam jeszcze żelu do mycia twarzy do skóry trądzikowej,ale mimo to wyglądam ostatnio jak biedronka w kropki bordo:-( naprawdę będę wdzieczna za wszelką pomoc.Pozdrawiam i z góry dziękuję.
      • lady.godiva Re: Do Issey :-) pomocy 10.04.11, 16:44
        Nie możecie pisać do niej na priv tylko zaśmiecacie forum?
        • adwarp Re: Do Issey :-) pomocy 10.04.11, 16:57
          a ja uważam,że wcale to nie jest zaśmiecanie, bo wiele osób z podobnymi problemami może skorzystać z cennych rad Issey:)

jak zaczną pisać na priv, to to forum umrze śmiercią naturalną:(
          • lady.godiva Re: Do Issey :-) pomocy 10.04.11, 18:28
            Słowo daję pamiętam czasy jak to było fajne forum i bez co drugiego wątku skierowanego do Issey. Nic do kobiety nie mam, ale jeszcze trochę to z lodówki zacznie wyskakiwać.

• zielona_konsoleta Re: Do Issey :-) pomocy 10.04.11, 22:47
        Cóż,każdy ma prawo do własnego zdania,można nie wchodzić po prostu na takie wątki :-) z tego co zauważyłam Issey pomogła już wielu osobom,więc jeśli o mnie chodzi chodzi,to może nawet wyskakiwać z piekarnika :-)
    • issey_miyake Re: Do Issey :-) pomocy!! 10.04.11, 22:46
      zielona_konsoleta napisała:

> Witam,od jakiegoś czasu odwiedzam to forum i odważyłam się w końcu napisać. Mam
      > 29 lat,cerę raczej tłustą,z przebarwieniami i oooogroomnymi porami,zaczerwieni
      > oną w okolicy nosa i ust .Zmarszczki mimiczne w okolicy oczu .Używam kremów Av
      > on - ochrona młodości,ale przeczytałam tu,że nie są zbyt dobre,sama też się o t
      > ym przekonuję,bo mam od nich jakieś dziwne,czerwone przebarwienia na twarzy,a n
      > ie miałam wcześniej skłonności do podrażnień i uczuleń.Chciałabym w końcu odpow
      > iednio zadbać o cerę,ale nie mam pojęcia jak,dlatego bardzo proszę o pomoc :-)

przejdźmy na korespondencję e-mailową, masz gazetowego?
      • zielona_konsoleta Re: Do Issey :-) pomocy!! 10.04.11, 22:51
        tak,mam
        • zielona_konsoleta Re: Do Issey :-) pomocy!! 10.04.11, 23:00
          W sumie,to przed chwilą założyłam,ale mam nadzieję,że już "działa" :-)
    • zielona_konsoleta Re: Do Issey :-) pomocy!! 13.04.11, 11:36
      Witam ja tylko gwoli przypomnienia- napisałam już na priva kilka dni temu:-)pozdrawiam
      • issey_miyake cierpliwości - nt. 13.04.11, 11:57
        zielona_konsoleta napisała:

> Witam ja tylko gwoli przypomnienia- napisałam już na priva kilka dni temu:-)

dokładnie 2 dni, proszę o cierpliwość.
        • zielona_konsoleta Re: cierpliwości - nt. 13.04.11, 12:27
          OK.Zatem przepraszam i spokojnie poczekam:-)
        • zielona_konsoleta Re: cierpliwości - nt. 13.04.11, 12:28
          to coś mi się ubzdurało ,że wiecej czasu minęło :-) OK.Zatem przepraszam i spokojnie poczekam:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka