Dodaj do ulubionych

LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO

IP: *.chello.pl 10.05.04, 13:57
czesc!Poszukuje podkładu na lato ktory by niezatykal por,dosc dobrze kryl(mam
problem z naczynkami)Ale przytym nietworzyl maski.Glownie chodzi mi o lekki
podklad ktory wtapia sie ladnie w buzie i lekko ja matowi poniewaz mam cere
miszana.Zgory wielkie dzieki.Aha i fajnie jak znacie ceny produktów:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.chello.pl 11.05.04, 14:19
      maybelline-wonder finish
    • Gość: elelejkum Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.chello.pl 14.05.04, 14:45
      kurwy glupie
      • Gość: bleble Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 15:22
        no to dopiero sie popisales elelejkum gratuluje wychowania
        • angieblue26 Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO 14.05.04, 15:36
          Color Clone HR
      • woodley Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO 14.05.04, 16:57
        Gość portalu: elelejkum napisał(a):

> kurwy glupie

Kto tu jest glupi? Prymitywny czlowieku, co Ty soba reprezentujesz? NIC!!!
    • woodley Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO 14.05.04, 17:01
      Mam podobna cere i od dluzszego czasu stosuje podklad w plynie z Avonu
      (aksamitny) i jestem z niego zadowlona, choc na lato skusze sie na samoopalacz,
      ale napewno nie zrezygnuje z podkladu.
      A na naczynka stosuj krem pod makijaz , ja polecam krem nawilzajacy Erisa do
      cery naczynkowej .
    • Gość: Monic Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.icpnet.pl 14.05.04, 18:24
      Estee Lauder, Double Wear Stay-in-place Makeup (podkład)
      Podkład skutecznie i na wiele godzin matuje skórę skłonną do wybłyszczania. Dobrze kryje niedoskonalości skóry, daje się łatwo rozprowadzić cieniutką warstwą. Nie sprawia wrażenia maski, jest bardzo naturalny. To naprawdę najlepszy podkład, jakiego kiedykowiek używałam.
      • Gość: Julia Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 01:03
        Witam
        POlecam podkład Natural Sensation RIMMELA!
        Jest naprawdę świetny. Nadaje skórze naturalny i świeży wygląd. Ma lekką
        pudrową konsystencję i rozprowadza się bardzo precyzyjnie. Lekko matowi skórę,
        średniokryjący. Beztłuszczowy. Używam go od 1.5 roku :) Pozatym to jedyny
        podkład, który ma odcień bardzo zbliżony do kolorytu mojej cery (202 LIGHT
        BEIGE).
        cena też niewygórowana - ok. 35zł
        Szczerze polecam!!!
        • Gość: utalia Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 01:20
          A ja polecam po prostu krem koloryzujacy Nivea Visage, jest naprawde bardzo
          lekki i wogole nie towrzy maski. Kosztuje ok. 23 zl. Utalia
          • Gość: Tessa Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 30.05.04, 19:19
            Tez lubie ten kremik, choc nieco bardziej efektowny, a jednoczesnie chyba
            delikatniejszy jest podklad L'Oreala - Translucide. Dla raczej bezproblemowej
            cery jest idealny, bo niezbyt dobrze kryje, ale slicznie rozwietla.
    • katie_cutie Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO 15.05.04, 09:37
      a ja używam maquimat ultra naturel lancome i jestem całkiem zadowolona :-)
      porządnie matujący, średnio kryjący, niby żadna rewelacja, ale mnie jakoś
      przypadł do gustu. tworzy cieniutką warstwę, nie brudzi, do cery
      normalnej/tłustej, więc nie zatyka porów.

nie podam Ci dokładnej ceny, ale to lancome, więc tani nie był. ale dla mnie
      było warto :-)

pozdrawiam, i daj znać , jak coś wybierzesz ;-)

katie
      • michelle2004 Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO 15.05.04, 19:40
        :)....
    • Gość: rose Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.chello.pl 17.05.04, 12:41
      aa oceanik matujacy
    • Gość: joanna.t Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.icpnet.pl 17.05.04, 18:55
      L'Oreal, Air Wear. lekki, podkład, który świetnie stapia się ze skóra, niewidoczny, naturalny. Wspaniały dla mieszanej cery, nie powoduje zanieczyszczania porów. Gama odcieni bardzo bogata, naprawdę łatwo dobrac coś dla siebie. Długo trzyma się bez poprawek, nie ściera, nie brudzi ubrań. Nie kryje mocno, co akutrat dla mnie także jest zaletą. Moim zdaniem idealny!
      • marlenka51 Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO 17.05.04, 23:01
        używam Gentle light Clinique .To właśnie półprzeżroszysty podkład na lato.
        Do tego ma drobinki rozświetlające. Jest cudowny. Skóra wygląda niezwykle
        naturalnie i świeżo. Polecam to najlepszy kosmetyk jaki miałam. Cena ok
        110zł.
        • seria Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO 18.05.04, 12:58
          Proponuje Chanel Veil (nie pamietam dokladnie nazwy) to jest plynny podklad.
          Idealny na lato, z tym ze nie matujacy. Na twarzy jest niewidzialny, nic sie
          nie zbiera, za to twarz wyglada ladnie rozswietlona i podklad trzyma sie caly
          dzien.
      • Gość: penia Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.chello.pl 18.05.04, 13:04
        loreal-air wear..wycofali
    • Gość: Lena Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.icpnet.pl 21.05.04, 14:22
      :)
    • Gość: karina Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.chello.pl 25.05.04, 12:47
      mysle ze nowy podklas aa oceanic jest swietny
      • justa_79 Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO 25.05.04, 12:54
        a który masz, matujący czy rozświetlający? bo zastanawiam się, czy dobrze
        matuje.
        • Gość: karina Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.chello.pl 25.05.04, 19:10
          matujacy<mam cere mieszana,i u mnie sprawdza sie bardzo dobrze
    • mw35 Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO 25.05.04, 19:33
      a może nowy bourjois( legrete)35pln-allegro
      • Gość: dalloway Re: LEKKI(NIEWIDOCZNY) PODKŁAD NA LATO IP: *.chello.pl 30.05.04, 19:24
        ja jestem wierna podkladom clinique, mimo ze ogolnie ta firma nie stoi na
        szczycie mojego prywatnego rankingu

na lato polecam superfit, ktry jest lekki, beztluszczowy, swietnie sie naklada
        i jest naprawde niewidoczny
        dosyc dobrze matuje, z 1-2 poprawkami wytrwa caly upalny dzien

dla cer "suchszych" (he he) polecam wspomniany gentle light, po ktorym ja latem
        troche za bardzo sie swiece - ale to dlatego ze mam bardzo tlusta skore (zima
        jest super nawet dla mnie, troche wbrew nazwie...)

a teraz waham sie jaki kompakt kupic clinique clrifying czy shiseido pureness,
        bo z kompaktami nie mam zadnych doswiadczen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka