Dodaj do ulubionych

druga broda

IP: 5.5D* / *.gv.shawcable.net 11.05.04, 03:37
Dziewczyny, wierze ze moze cos na tym forum me polecicie.
Jestem osoba raczej szczupla ale nagromadzila mi sie dosc duza tkanka
tluszcozwa pod broda - jednym slowem urosla mi druga broda.
Czy jest jakis kosmetyk ktory moglabym uzyc aby pozbyc sie tego cholerstwa.

Moze ktoras z was cos mi podpowie bo ja nie wiem juz co mam z tym robic.
Licze na was....
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: druga broda IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 11.05.04, 10:10
      spanie bez poduszki, nie garbienie się, gimnastyka okolicznych mięśni (na
      wizażu chyba widziałam instruktaż), kremy wyszczuplające owal, np. oceanic ma 2
      takie preparaty, clarins też
      • Gość: hopik Re: druga broda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 12:29
        dax cosmetics tez ma taka serie do wyszczyplania z bioplazma, podobno super, w
        srebrnym opakowaniu. ja z tej serii uzywam "zel-sorbet pod oczy" i jestem
        bardzo zadowolona
        • Gość: Marzena Re: druga broda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 22:26
          Używałam tego kremu wyszczuplającego Dax Cosmetics i w połączeniu z masażem dał
          doskonałe efekty. Skuteczna metoda likwidacji podbródka to endermologia.
      • Gość: zalamana Re: druga broda IP: 5.5D* / *.gv.shawcable.net 12.05.04, 02:11
        dziekuje serdecznie za informacje dziewczyny...

a propo kremu oceanic - czy pamietacie jak sie nazywa ta seria ktora moglabym
        zakupic :)))

• Gość: justy Re: druga broda IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 12.05.04, 20:03
          Seria: AA Plus Reti+Vit, preparat: Reti-Lift korygujący owal twarzy
          • Gość: Iwonka Re: druga broda IP: 5.5D* / *.gv.shawcable.net 13.05.04, 02:48
            Przyjezdzam do Polski w Maju wiec na pewno te dwa kremy zakupie. Tylko nie
            wiem czy powinnam zamowic je przez internet czy sprobowac znalezc je w
            okoliczych sklepach.
            Musze nad tym pomyslec. Nie jestem pewna czy znajde je w okolicznych sklepach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka