Gość: ; D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:31 chciałam was poprość abyście przedstawili najśmieszniejsze historyjki jakie wam się zdażyły ... lub te smutne .naprawdę to może pomóc w poprawienu humoru ; D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majson Re: śmieszne historyjki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 14:51 ja kiedyś miałam z 5 lat pojechałam do stadniny z rodziną i podniosłam kupe konia(która była cała w sianie) i powiedziałam siano a wszyscy zaczęli się ze mnie śmiać i mój tata mówi że to kupa konia a ja nie nie prawda i później się popłakałam heh... albo kiedyś byłam w restauracji z rodzicami i moja mama mówi że poprosi dla mnie naleśnika z dżemem na boczku(bo ja lubię tylko truskawkowy a nie było takiego i poprosiła na boku na spróbowanie) i ten kelner zrobił naleśnik w środku z boczkiem i dżemem a ja się popłakałam heh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl in your dream :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 15:13 kiedyś oglądałam "nie ma to jak hotel" i tata ze mną siedział,śmieliśmy się i wql.. aż tata powiedział,że london jest "pojebana" a ja mówię... tak,london jest pojeba...i nie dokończyłam... dopiero zdałam sobie sprawę,że przeklęłam przy ojcu zaczął się śmiać, i mama też^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: :)) 11.05.09, 19:04 ostatnio jechałam do kolezanki na rowerze i jej nie zauwazylam a ona stala obok mnie. zawolala mnie a ja sie tak wystraszylam ze sie wywalilam :dd smieszniej to wyglada niz brzmi :]] Odpowiedz Link Zgłoś