Dodaj do ulubionych

śmieszne historyjki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:31
chciałam was poprość abyście przedstawili najśmieszniejsze historyjki jakie wam się
zdażyły ... lub te smutne crying .naprawdę to może pomóc w poprawienu humoru ; D
Obserwuj wątek
    • Gość: majson Re: śmieszne historyjki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 14:51
      ja kiedyś miałam z 5 lat pojechałam do stadniny z rodziną i podniosłam kupe
      konia(która była cała w sianie) i powiedziałam siano a wszyscy zaczęli się ze
      mnie śmiać i mój tata mówi że to kupa konia a ja nie nie prawda i później się
      popłakałam heh... albo kiedyś byłam w restauracji z rodzicami i moja mama mówi
      że poprosi dla mnie naleśnika z dżemem na boczku(bo ja lubię tylko truskawkowy a
      nie było takiego i poprosiła na boku na spróbowanie) i ten kelner zrobił
      naleśnik w środku z boczkiem i dżemem a ja się popłakałam heh...
      • Gość: girl in your dream :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 15:13
        kiedyś oglądałam "nie ma to jak hotel" i tata ze mną siedział,śmieliśmy się i wql..
        aż tata powiedział,że london jest "pojebana" a ja mówię... tak,london jest pojeba...i nie dokończyłam... dopiero zdałam sobie sprawę,że przeklęłam przy ojcuwink zaczął się śmiać, i mama też^^
        • ketrin Re: :)) 11.05.09, 19:04
          ostatnio jechałam do kolezanki na rowerze i jej nie zauwazylam a ona stala obok
          mnie.
          zawolala mnie a ja sie tak wystraszylam ze sie wywalilam :dd smieszniej to
          wyglada niz brzmi :]]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka