kokoszanel.1 03.06.11, 14:26 Tyle sie naczytałam dobrych opinii na temat tego produktu. Rzeczywiście wartom kupić, a jeśli tak to czy od razu maskę, krem i serum??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: Flavo C Auriga 06.06.11, 00:00 kokoszanel.1 napisała: > Tyle sie naczytałam dobrych opinii na temat tego produktu. Rzeczywiście wartom > kupić, a jeśli tak to czy od razu maskę, krem i serum??? maska jest bardzo drażniąca w oczy (intensywny zapach), krem niewiele wart, jedynie warto kupić serum Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszanel.1 Re: Flavo C Auriga 06.06.11, 15:06 Aha, dziękuję - w takim razie jutro kupię to serum. Mam nadzieję, że nie będę rozczarowana :-)! Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Flavo C Auriga 06.06.11, 15:52 Mnie krem początkowo potwornie, potwornie wysuszył. Zapoczątkowało to serię problemów z cerą. Jednak po usunięciu problemów wróciłam do kremu i nie widzę żeby działo się coś niepokojącego. Krem zużyję, bo szkoda mi go wyrzucać, ale potem kupię już serum. Po zużyciu próbki :) stwierdzam, że serum lepiej się sprawdza aczkolwiek rozprowadzanie go dla mnie jest średnio przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
vi-ka Re: Flavo C Auriga 06.06.11, 21:34 to ja się podczepię z dwoma pytaniami dotyczącymi flavo c aby nie zakładać kolejnego wątku: 1. które serum jest lepsze 8 czy 15%? 2. ile czasu bez przerwy można używać to serum? (ja używam to słabsze już trzeci miesiąc na noc) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Flavo C Auriga 06.06.11, 23:10 vi-ka napisała: > 1. które serum jest lepsze 8 czy 15%? zależy jaki masz problem i w jakim celu je stosujesz - 8% ma dodatek 30% miłorzębu japońskiego (więc jako antyoksydant jest ok), a 15% (np. na skórę rumieniową, dojrzałą). > 2. ile czasu bez przerwy można używać to serum? (ja używam to słabsze już trzec > i miesiąc na noc) lepiej stosować na dzień - jako antyoksydant. Ogólnie można stosować nieprzerwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: Flavo C Auriga 06.06.11, 23:37 Ok, ale czy teraz, przy tak silnym słońcu bezpiecznie jest Flavo C stosować pod filtry? Nie spowoduje przebarwień, bo w aptece mi poradzono, aby je odstawić do jesieni? A jeśli to prawda, to jakie serum antyoksydacyjne stosować latem dla skóry skłonnej do przebarwień właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś