Gość: basia IP: *.autocom.pl 12.05.04, 15:06 wiecie moze cos o jego dzialaniu na naczynka (twarz) warto kupic te tabletki? za 30 szt cos kolo 30 zl wiec nie wiem - zeby nie byly takie jak rutinoscorbin :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paula Re: cyclo-3-fort ?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 15:13 A te tabletki sa na recepte czy mozna kupic bez?? Bylabym zainteresowana, bo mnie niestety "rutinoscorbin i reszta" tez nic nie pomaga. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: cyclo-3-fort ?? IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 12.05.04, 16:58 Ja stosuje, na naczynka i ogolnie poprawienie krazenia (zreszta to to samo :)). Nie oczekujcie spektakularnych efektow, ale mysle, ze pomagaja troszke. sa bez recepty, cena niestety wysoka, jedno opakowanie starcza na 10 dni, a mysle, ze to trzeba troche pobrac... MI dermatolog polecil stosowac przez przynajmniej 3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: cyclo-3-fort ?? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 12.05.04, 19:50 to preparat profilaktyczny- w kwestii naczynek ma zbliżona skuteczność do rutinoscorbinu. ale dodatkowo przynosi ulge zmęczonym, opuchniętym nogom ze skłonnością do żylaków. Odpowiedz Link Zgłoś