ofelia1982 13.07.11, 16:39 Któraś z Was robiła sobie makijaż trwały w tym salonie? Bo promocja kusząca, ale nie wiem czy warto.w koncu to twarz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1marycha Re: Makijaż permanentny - ten? 14.07.11, 09:15 To coś jak tatuaż z tym żę trzeba pamiętać żę jeśli nam się znudzi usunięcie go bedzie dosyć problemowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Makijaż permanentny - ten? 14.07.11, 10:05 z usunięciem to akurat nie problem bo taki makijaż nie jest na całe życie,jednak z drugiej strony musisz sobie odpowiedziec czy chcesz chodzic z kreskami na oczach przez kilka lat? nie znudzi Ci się? i najważniejsze czy kreski na oczach pasują do Twojego kształtu oka,nie wspomnę już o brwiach-pani musi się NAPRAWDĘ znac zeby zrobic Ci ładne brwi.ja akurat nie jestem fanką makijażu permanentnego,no chyba,że ktoś nie ma wyjścia-utrata włosów przez chorobę np. Odpowiedz Link Zgłoś
aaksiaa Re: Makijaż permanentny - ten? 22.07.11, 15:59 Masz rację, zrobić makijaż permanentny wcale nie jest łatwo. Ale ten dobrze wykonany, przez doświadczoną kosmetyczkę potrafi zdziałać cuda. Moja koleżanka podkreśliła sobie oczy i jest bardzo zadowolona. I tak codziennie malowała sobie tą kreskę, a teraz jest zawsze na oku i to idealnie narysowana. Ale na pewno nie jest to opcja dla osób niezdecydowanych. Taki makijaż utrzymuje się od 3 do 5 lat i co ważne, schodzi równomiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia20000 Re: Makijaż permanentny - ten? 23.02.12, 21:55 dziewczyny, dajcie spokoj z tymi makijazami.. szkoda kasy a potem wyglada beznadziejnie i sztucznie i trzeba ciagle to poprawiac.. Odpowiedz Link Zgłoś
de_mo_lka Re: Makijaż permanentny - ten? 24.07.11, 19:09 odradzam ten salon, wystarczy popatrzeć na brwi pań, które tam pracują noszą na sobie wizytówkę braku swoich umiejętności, sama jestem nieszczęsną posiadaczką takiego makijażu, oj jaka byłam głupia! teraz usuwam go laserem, robiłam w innym pożal się boże salonie Odpowiedz Link Zgłoś
rocambolesca Re: Makijaż permanentny - ten? 31.10.11, 13:31 W ŻYCIU nie zrobiłabym sobie makijażu permanentnego z serwisu typu gruper, groupon czy cokolwiek innego. Słyszałam o zbyt wielu przypadkach spartaczenia takiej usługi w sytuacji, gdy salon nie był sprawdzony a najważniejszym kryterium była promocja w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulam77 Re: Makijaż permanentny - ten? 23.02.12, 15:28 Witam! A ja nie tylko słyszałam, ale byłam naocznym świadkiem praktycznie usuwania takiego makijazu z grouponu, wykonanego za 200 zł w 'promocji'. Dużo czytalam na forach i poszłam na zabieg do Agaty Świeckiej z Extravaganzy (warszawa). Zachęciło mnie to, że wiele Pań pisało, że robi ona poprawki po innych salonach i to nie tylko z warszawy. Czekając na zabieg do salonu przyszła Pani na zabieg do doktora który usuwa tatuaże z takimi brwiami zrobionymi za 200 zł. Pamiętam słowa tego lekarza, który mówił jak można zrobić dobre brwi za 200 zł kiedy butelka pigmentu dobrego kosztuje ponad 500 zł. Kobieta wyglądała koszmarnie, jak by czarnym markerem ktoś narysował jej takie eM jak znaczek z McDonalda. Jak można kogoś tak skrzywdzić? Uważajcie na wszelkie takie promocje, pytajcie o to jakie barwniki są uzywane do zabiegu, jakim aparatem wykonywany będzie zabieg itd. Polecam tą Panią z żoliborza bo widać było, że każdą klientkę traktuje bardzo indywidualnie i poświęca jej dużo czasu (mój zabieg opóźnił się 20 minut, bo Klientce przede mną trzeba było dorobić milimetr brwi ;)) W raie czego służę namiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
pauulina77 Re: Makijaż permanentny - ten? 24.02.15, 18:24 Taka jest prawda drogie Panie. Jeśli udamy się na zabieg z promocji to będzie wielka masakra. Trzeba patrzeć na salony gdzie pracujące tam osoby mają doświadczenie i wiedzą co robić, aby nie oszpecić twarzy. Ja również jak koleżanka "poprawiałam się" w Extrawaganzie i również jestem bardzo zadowolona. To co mnie zadziwiło to również profesjonalne podejście i miła atmosfera. Polecam w stu procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
sandriks Re: Makijaż permanentny - ten? 26.02.15, 14:50 koleżanka zrobiła sobie rzęsy metodą 1 do 1 nibyyyy :P wyglądała jakby ktoś jej doczepił do oczu odnóża much... dosłownie... obrzydliwie to wyglądało, następnego dnia poszła do innego salonu to zdjąć to babeczka aż się za głowę złapała jak cos takiego w ogóle można było zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Makijaż permanentny - ten? 26.02.15, 18:12 Możesz wytłumaczyć co mają wspólnego rzesy doklejane metodą 1:1 z makijażem permanentnym? Odpowiedz Link Zgłoś
sandriks Re: Makijaż permanentny - ten? 26.02.15, 19:31 aaa sorry nie napisałam faktycznie :D chodziło o to, że zabieg był własnie kupiony na gruponie czy innym takim podobnym ;) i chodziło mi o to, że z takich ofert zdecydowanie bym nie korzystała ;) lepiej iśc do sprawdzonego salonu :) Odpowiedz Link Zgłoś