Dodaj do ulubionych

Puder w kuleczkach brązujący

25.05.04, 21:33
Chciałam sobie sprawić takowy bo moja ukochana Vipera na niezbyt długo
wystarcza niestety... czy znacie jakiś puder z tej kategorii, który dawałby
podobny efekt do Vipery, ale starczał na dłużej? Może być nieco
więcej "złotka".
Obserwuj wątek
    • Gość: mary lu Re: Puder w kuleczkach brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 21:40
      tylko nie Avon- mega plamy. polecam Giordani z Oriflamu. mam juz...8 rok. Nie
      smierdzi i działa
      • justa_79 Re: Puder w kuleczkach brązujący 26.05.04, 10:41
        8 rok? to chyba się przeterminował trochę.
    • albicilla Re: Puder w kuleczkach brązujący 25.05.04, 21:52
      Znam , a jakże - to świetny puder w perełkach, Oriflame , który rozjaśnia skórę
      złotymi blaskami i pięknie bronzuje. Wydajny bardzo .
      W dwóch odcieniach
      2525 - Natural Radiance
      2522 - Natural Bronze
      W maju w promocji.
      • Gość: goha Re: Puder w kuleczkach brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 22:02
        Ja również polecam jak wyżej.Bardzo wydajny mam drugi rok i nie widać
        ubytku.Kup gdy będzie w promocji wtedy dużo taniej.
    • asiap77 Re: Puder w kuleczkach brązujący 26.05.04, 08:08

• 18lipiec Re: Puder w kuleczkach brązujący 26.05.04, 09:07
        Ja mam Viperę sypki już 5 miesięcy i myślę że jeszcze na trochę starczy. Jest
        niedrogi,super wydajny i daje wspaniały efekt.
        • 18lipiec Re: Puder w kuleczkach brązujący 26.05.04, 09:08
          Kulki też miałam ale kulki mają to do siebie, że jak spadną i się rozsypią,
          poturlają, pogubią, podepczą to szkoda będzie.
          • sugarhoney Re: Puder w kuleczkach brązujący 26.05.04, 11:55
            Nie widziałam tego sypkiego z Vipery - on ma taki odcień jak ten prasowany ze
            złocistym blaskiem? Dla mnie Avon np odpada zdecydowanie, bo ma kolor ceglasty
            wręcz a mnie zależyna takim dlikatnym brąziku pod tym względem mój puder był
            super...
            • 18lipiec Re: Puder w kuleczkach brązujący 26.05.04, 18:47
              Nie wiem jak wyglada prasowany wiec Ci nie powiem. Ale jest swietny.
    • justa_79 Re: Puder w kuleczkach brązujący 26.05.04, 10:42
      mam puder w kulkach z Avonu, używam od prawie roku, a zużyła się niecała
      połowa. nie robi u mnie żadnych plam, trzeba umieć odpowiednio nakładać.
    • asiap77 Re: Puder w kuleczkach brązujący 26.05.04, 11:15

• roksana11 Re: Puder w kuleczkach brązujący 26.05.04, 13:00
      Avon dla mnie jest zdecydowanie najlepszy pod względem jakości kosmetyków,
      oriflame odpada, kulki z Avonu mają odcień brązowo - brzoskwiniowy, ale ja
      nakładam na policzki jako róż a nie na całą twarz, nie chcę być pomarańczowa, a
      na policzkach po nałożeniu pudru jest naprawdę bardzo ładny odcień. Mam już 2
      rok te kuleczki i uważam że są świetne. A może wypróbujesz np. również z
      Palomy? Są różne odcienie brązu, widziałam też na bazarku kuleczki - nie
      pamiętam nazwy tej firmy, ale w pudełku prezentują się znakomicie, mają ładny
      perłowy odcień i kosztują 10 zł. Chyba sobie kupię. Pozdr.
      • sugarhoney Re: Puder w kuleczkach brązujący 27.05.04, 11:38
        Oglądałam te od Palomy i własnie myślałam, że ktoś mi o nich cosik bliższego
        powie. Jeszcze się przelezę po sklepikach, posprawdzam i wtedy zadecyduję.
    • Gość: basiaplewik Re: Puder w kuleczkach brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 13:37
      1.max factor- puder brązujący, odcień GOLDEN, śliczne złociutkie drobinki,
      ładnie koloryzuje skórę, w rossmanie 36 zł, ale warto, mój ma już 4-5 lat.
      2.oriflame-kulki brązujące, też świetne( dają mniej brązowy odcień niż m.f)
    • Gość: Irish Re: Puder w kuleczkach brązujący IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.04, 16:54
      ja też używam max factor, ale nie jest on w kulkach tylko w kamieniu; ma złote
      drobinki, które ślicznie błyszcza na twarzy jak słonko świeci. Używam na
      policzki jak róż, jest dość brązowy wiec na całą buzię chyba się nie nadaje,
      ale za to na dekolt, ramiona czy brzuszek...cudo
    • pianka7 Re: Puder w kuleczkach brązujący 26.05.04, 18:41
      Polecam kuleczki z Oriflame.Są świetne,używam ich na policzki jako róż.Dają
      naturalny,złocisto-brązowy i trwały efekt.
    • Gość: betty Re: Puder w kuleczkach brązujący IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 10:18
      a używał ktoś może perły brązujące Nu Skin? zastanawiam się właśnie nad nimi...
      www.nuskin.com/eu/pl/polish/products/ns/nu-colour-bronzing-pearls.shtml
    • Gość: basiaplewik Re: Puder w kuleczkach brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 13:02
      tak, zapomniałam dodać, że maxfactor jest w kamieniu, odcień jest dosyć ciemny
      więc nakłada się go tak jak puder w kulkach-dużym pędzlem. jesienią i zimą też
      go używam jako różu:))
    • Gość: up Re: Puder w kuleczkach brązujący IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 17:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka