Dodaj do ulubionych

Od czego zacząć - Neostrata

09.10.11, 09:11
przygodę z Neostratą ? mam cerę mieszną i wyraznie zaznaczoną linią T (przetłuszczają się )
piszecie o kosmetykach neostraty ale od czego powinnam rozpocząć kuracje . Co jakiś czas chodzę na zabiegi z kwasami do dermatologa ale strasznie dużo kasy na to idzie a przebarwienia powracają :(
CO stosować z tych kosmetyków na twarz na noc a co na dzień ?
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Od czego zacząć - Neostrata 09.10.11, 12:31
      oposka napisała:

> przygodę z Neostratą ? mam cerę mieszną i wyraznie zaznaczoną linią T (przetłu
      > szczają się )
      > piszecie o kosmetykach neostraty ale od czego powinnam rozpocząć kuracje . Co
      > jakiś czas chodzę na zabiegi z kwasami do dermatologa ale strasznie du
      > żo kasy na to idzie a przebarwienia powracają :(
      > CO stosować z tych kosmetyków na twarz na noc a co na dzień ?

jaka ta skóra jest prócz tego co opisałaś? zdarzają się jakieś niespodzianki różnych postaci? jakie kwasy robisz u dermatologa/konkretne? Miewasz przesuszoną skórę? Swędzącą?
      • oposka Re: Od czego zacząć - Neostrata 10.10.11, 10:10
        po zabiegach owszem ale 2-3 dn ale to chyba oczywiste bo skóra złuszcza się
        jakie kwasy nie pamiętam już na pewno związane z przebarwieniami ( czoło) miałam TCA , migdałowy ,pirogronowy (jakoś tak chyba ) w kazdym bądź razie mam delikatne zaskórniki (nos) niekiedy pojawiają się grudki (taka kaszka) na policzkach ale nie są to kaszaki tyko chyba zapchane pory , wówczas idę na czyszczenie manualne twarzy .Większych problemów z cerą nie mam oprócz przebarwień i zaskórników . Używam blokeru +50 i mam wrażenie ,że przez to zapychają się i powstają te paskudy .Najbardziej zależy mi aby smarować czymś konkretnym czoło i może coś do złuszczania pod oczy ponieważ mam cienie pod oczami . Wyniki dobre. nie choruje na nic . Czytałam o Neostracie i nie wiem czy stosować coś do złuszczania czy może używać tylko toniku ? albo jedno + drugie . Wiem na pewno ,że chciałabym stosować to na noc a nie w ciągu dnia . W biurze mam ostre lampy i czasami czuję jak piecze mnie skóra na czole :(
    • oposka Re: Od czego zacząć - Neostrata 13.10.11, 08:15
      i jak ? nie doradzisz ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka