Dodaj do ulubionych

Kwasy czy Smooth?

10.10.11, 10:53
Mam 40 lat i niestety problemy skórne w okolicach brody w postaci pojawiajacych się czasem wykwitów ropnych. Niestety większy problem to pozostałości w postaci przebarwień i małych blizn, po poprzednich wykwitach, które niestety czasem wyciskałam samodzielnie. Mam teraz dylemat, wcześniej stosowałam kwasy, ale niestety niewiele "ruszały" moje pozostałości. Teraz kosmetyczka zaproponowała mi jako alternatywę zabieg laserowy tzw. FRAKCJONOWANIE LASEROWE Z EFEKTEM ABLACJI "SMOOTH". Cenowo wychodzi na to samo prawie, ale nie wiem jak efekty po laserze? Czy mogę liczyć na jakieś opinie?
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Kwasy czy Smooth? 13.12.11, 02:45
      merlinek1 napisała:

> Teraz kosmetyczka zaproponowała mi j
      > ako alternatywę zabieg laserowy tzw. FRAKCJONOWANIE LASEROWE Z EFEKTEM ABLACJI
      > "SMOOTH". Cenowo wychodzi na to samo prawie, ale nie wiem jak efekty po laserze
      > ? Czy mogę liczyć na jakieś opinie?

Efekty po laserze dobrze, ale jeśli cokolwiek dalej się pojawia, to należałoby to leczyć. Możesz zrobić sobie laser na już istniejące przebarwienia pozapalne, a nieleczone na nowo pojawiające się będą powodowały kolejne. I koło się zamyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka