10.10.11, 20:38
Mam okazję zamówić coś tej firmy, taniej niż w katalogu, czy coś jest warte polecenia? Zupełnie nie znam tej marki, może mają coś fajnego co możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: oriflame 10.10.11, 21:14
      Mają rewelacyjny krem do stóp, a właściwie maskę do stóp regeneracyjną w pudełku 'Foot rescue mask"- na spierzchnięte pięty nie miałam od lat nic lepszego, a próbowałam wieeelu specyfików.
      • karmelowa.dama Re: oriflame 10.10.11, 22:47
        Bardzo dobre tusze do rzęs- wonder i revelation mascara. Fajne są też podkłady z seri giordanii gold.
        • lady.godiva Re: oriflame 11.10.11, 10:18
          A reszta kolorówki?
          Interesuja mnie też odzywki do paznokci i balsamy.
          • kasha77 Re: oriflame 11.10.11, 10:30
            cienie się słabe,mało pigmentów i osypują się bardzo.
          • konwalia55 Re: oriflame 11.10.11, 23:48
            swietne sa perfumowane kremy do ciala, takie w pekatych sloiczkach :) zwlaszcza Elvie, Delight i Embrace.
    • pochodnia_nerona Re: oriflame 12.10.11, 21:50
      Dla mnie Wonder Lash Mascara - świetny tusz dla tych, które lubią eksperymenty ze szczoteczkami rzadką konsystencją (ale za to efekty cudowne). Drugi hit to podkład w odcieniu Porcelain - dla bladziochów - Urban Shield. Konsystencja koloryzującego kremu bardziej, ale wreszcie coś jasnego i nietapetującego.
      Mam jeszcze taką fajną tarkę do stóp tej firmy, na zielonej rączce, z dwóch stron jakby papier ścierny - idealna do polerowania zgrubiałego naskórka "na sucho". No i niezły jest też "miodzik" w takiej maleńkiej beczułeczce, czasem w różnych wariantach smakowych. Może być błyszczykiem, ale tez działa kojąco na podrażnienia, przesuszenia.
      Z tego, co pamietam (z dawnych lat), mają też niezły puder sypki, zwany pyłkowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka