sroka68 02.06.04, 19:29 info.onet.pl/15501,0,10,1,galeria.html Co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksana11 Re: miss universum 03.06.04, 11:56 Totalna porażka, nie chcę obgadywać lecz powiem tylko, że było naprawdę wiele innych interesujących dziewczyn i ładniejszych od tej Australijki, dlaczego wybrano właśnie Ją? Poza tym jej figura nie nadaje się na modelkę, zobaczcie sami, umięśnione nogi, brzuch, mogłaby startować co najwyżej w wyborach siłaczek:-) Nie mówię, że jest brzydka, nawet podoba mi się jej figura, sama chciałabym mieć tak umięśnione nogi, jednak to jest miss universum, powinna mieć smukłą, delikatną figurę. Stawiałam na Ukrainkę lub Kanadyjkę. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: miss universum 03.06.04, 13:13 Bez zachwytow. Miesni nog moglaby jej niejedna sportsmenka pozazdroscic. Nie widze czym ona sie tak wyroznila zeby ja wybrali - chyba inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eedd Re: miss universum IP: *.pekao-fs.com.pl 03.06.04, 13:25 Moim zdaniem ma rewelacyjną figurę. Piękne zadbane i wypracowane ciałko. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: miss universum 03.06.04, 13:32 Nie ogladalam wyborow ale ze zdjec w tym linku bardzo mi sie ta kobieta podoba:o) Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: miss universum 03.06.04, 13:52 Nie przesadzajmy - a gdzie jest napisane, że miss "czegoś tam" ma być koścista i nie może mieć umięśnionej sylwetki? Tyle na tym forum było dyskusji na temat obecnej wszędzie chudości i jej propagowania, a jak wybrali kobietę o zdrowej sylwetce (widać po niej, że i dieta odpowiednia i upawianie sportu nie jest jej obce - kobiecie oczywiście), to słychać głosy, że jak mogli wybrać kogoś takiego. Właśnie w takich sytuacjach wychodzi, jak bardzo namieszały nam w głowach media...Moim skromnym zdaniem owa miss ma świetną figurę, chociaż jej twarz mi osobiście się niezbyt podoba, cóż kwestia gustu.Pozdr. Magda PS - A umięśniona i siłaczka to chyba Aleksandra Kobielak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eedd Re: miss universum IP: *.pekao-fs.com.pl 03.06.04, 14:03 Według mnie kobieta z piękną twarzą ale fatalną figurą prezentuje się dużo gorzej, niż pani z przeciętną urodą, ale za to z wymodelowanym i zgrabnym ciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU fatalna?? IP: *.marymont.pl 03.06.04, 14:13 info.onet.pl/15501,0,9,1,galeria.html ona jest cala szczupla, nogi tez! 'fatalna figura'?? no coz, ja o takiej marze ;) mnie tez bardziej podobaly sie inne, szcz. latynoski, szcz. paragwaj; ale nie przesadzajcie z ta krytyka!! pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroka Re: fatalna?? IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 03.06.04, 15:03 Pewnie, ze mozna jej pozazdroscic figury i urody, ale jednak troche typu "kasjerka z supermarketu". Nie ma ladniejszej australijki niz Nicole Kidman. I jeszcze jedno - ta panienka ma 20 lat?! Daje jej dyche wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eedd Re: fatalna?? IP: *.pekao-fs.com.pl 03.06.04, 15:11 Akurat Miss Universum (moim zdaniem) ma i ładną buzię i rewelacyjną figurę Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: fatalna?? 03.06.04, 16:18 A mnie się podoba wysportowane, umięśnione ciało, a nie chude, sflaczałe i z wystającymi gnatami (takie ma większość modelek). Tylko twarz ma raczej nieszczególną... Odpowiedz Link Zgłoś
mankalita Re: miss universum 03.06.04, 17:01 Śliczniutka, i ma zarabistą figure. Bardzo podoba mi sie jej opalenizna, taka naturalna, nie to co u nas, laski spalone na solarium... Generalnie laska prezentuje się bardzo naturalnie, zwiewnie (to pewnie przez tą chustę, hehe) i kobieco. Odpowiedz Link Zgłoś