Dodaj do ulubionych

Mastercream Juveny

23.12.11, 09:18
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym kremem? Chodzi mi o to czy naprawdę działa tak jak w opisie albo choć trochę tak...Jest teraz na niego w Duglasie 20% obniżki więc się nim zainteresowałam.
Obserwuj wątek
    • coco_angel Re: Mastercream Juveny 23.12.11, 11:52
      jeden z lepszych, zalezy czego oczekujesz i do jakiej cery.
      Spisuje sie swietnie do cer mieszanych i z tendencja do suchych, ma taka specyficzna konsystencje, jego efekt to regeneracja skory.
    • gosia_gd Re: Mastercream Juveny 23.12.11, 13:55
      Słyszałam o nim duuużoooo dobrego, sama testowałam kilka razy. Konsystencja cudna. Nic więcej powiedzieć nie mogę, bo za krótko się nim klepałam :-)
    • balbina_alexandra Re: Mastercream Juveny 23.12.11, 14:25
      Miałam próbki, więc na temat działania długofalowego się nie wypowiem. bardzo mi się podobał - w ogóle lubię Juvenę, na kremach i serach tej marki się jeszcze nie zawiodłam. Dobrze nawilża, skóra rano wygląda świetnie (stosowałam tylko na noc), gładka, jedrna.
      • ida17 Re: Mastercream Juveny 23.12.11, 18:11
        Czyli wiem juz mniej wiecej ,że nie jest źle. Żałuję , bo też mialam kiedyś próbkę i ją po czasie wywaliłam. Bałam się eksperymentować, nazwa kremu wydawała mi się zupenie obca, firma też. Potem dopiero poczytałam cos nie cos o Juvenie i tym kremie.
        Mam cerę dojrzała ( 38) , mieszaną, wrażliwą. Może się skuszę na niego...
        • coco_angel Re: Mastercream Juveny 27.12.11, 09:10
          no wiec spokojnie mozesz poprobowac, Juvena eksperymentowała na skórach poparzonych, ma swoje patenty, ja ja zawsze polecam na szybką regenracje skóry a wice cos wiecej niz tylko zmarszczki:)Wez probke i zobaczysz
    • pin-iak Re: Mastercream Juveny 01.01.12, 21:28
      ida17 napisała:

> Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym kremem? Chodzi mi o to czy naprawdę dzi
      > ała tak jak w opisie albo choć trochę tak...Jest teraz na niego w Duglasie 20%
      > obniżki więc się nim zainteresowałam.

Witam jezeli jest Pani zainteresowana tym kremem to posiadam taki i mam go taniej niz w sklepie przywoze te kremiki ze Szwajcarii orginalne podaje swój mail piniak1981@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka