Dodaj do ulubionych

kosmetyk zastepujacy szampon

04.06.04, 18:00
Jakis czas temu pojawily sie kosmetyki do wlosow, ktorych zastosowanie moze od
biedy imitowac dzialanie szamponu. Takie "szampony bez mycia" do uzycia w
wyjatkowej sytuacji, np. zaspalam, jestem spozniona do pracy i nie mam czasu myc
wlosow. Czy ktos cos o nich slyszal? Moze ktos zna nazwe producenta? Bede
wdzieczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: julita30 Re: kosmetyk zastepujacy szampon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 22:35
      Jutro podam Ci dokładne nazwy, jjednak te produkty raczej nie sa dostepne w
      Polsce.Jest to opakowanie takie jak najzwyklejszy dezodorant,psikając wydobywa
      się coś jakby proszek,puder;-))Może źle tłumaczę, ale tak to własnie
      wygląda.Psikasz tym na włosy, na chwila pozostawiasz, po kilku minutach
      dookładnie wyyczesuujesz z włosów.Pozwala to doprowadzic do jakotakiego stanu
      lekkko przetłuszczone włosy.Ja tego nigdy nie uzywałam , ale słyszałam od kogos
      kto tego uzywa.Włosy sa po tym matowe, to chyba jedyny mminus...Wiem , ze na
      100% ma tego typu produkt w swojej ofercie firma Schwarzkopf
    • deczi Re: kosmetyk zastepujacy szampon 04.06.04, 22:55
      Klorane ma takie szampony. I można jak najbardziej kupić je w Polsce. W wersji
      dla włosów tłustych (z pokrzywą) i z mleczkiem z owsa dla włosów normalnych.
      Można kupić w aptece, ale chyba nie każdej, bo w jednej pytałam, to pani
      zrobiła oczy jak spodki (ja dostałam w Superpharmie w Opolu). Faktycznie dobra
      na awaryjną sytuację, wyjazd pod namiot etc.
      D.
    • Gość: justy Re: kosmetyk zastepujacy szampon IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.06.04, 09:39
      klorane (2 rodzaje), Bilba di Cadey, i jeszcze jakaś francuska firma mają takie
      szampony dostępne u nas.

www.wizaz.pl/w-agora/download_thread.php?site=ogloszenia&bn=ogloszenia_fryzjer&thread=1082895763

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka