Dodaj do ulubionych

czy przy AcneDerm potrzebne filtry?

05.01.12, 22:31
Przy Skinorenie sa niepotrzebne, ja kupilam dzis tansza wersje, tzn AcneDerm, ale jednak wolalabym sie upewnic.
I jesli trzeba to napiszcie prosze, ktory konkretnie krem polecacie- tak na teraz. Mam lipidowy na zime- wystarczy?
Obserwuj wątek
    • zielonakoniczyna mam jeszcze jedno pytanie... 05.01.12, 22:57
      ... po jakim czasie od nalozenia moge umyc twarz? Czy jednak lepiej zeby zostawic? Jesli zostawic to kiedy krem,serum? Przed lekiem czy moze po? Ile odczekac miedzy aplikacjami?

Wyszlo kilka pytan ;-) Bede wdzieczna za kazda odpowiedz.
      • issey_miyake Re: mam jeszcze jedno pytanie... 08.01.12, 23:55
        zielonakoniczyna napisała:

> ... po jakim czasie od nalozenia moge umyc twarz? Czy jednak lepiej zeby zostaw
        > ic?

Cokolwiek miałoby się dziać - zostaw.

> Jesli zostawic to kiedy krem,serum? Przed lekiem czy moze po? Ile odczekac
        > miedzy aplikacjami?

Przerwa musi być przynajmniej 1-2h.
    • jagoda_pl Re: czy przy AcneDerm potrzebne filtry? 06.01.12, 11:32
      W sumie nie, bo to kwas azaleinowy, tak jak w Skinorenie. Ja akurat tak czy siak podczas używania Acnedermu nakładam rano SPF50, bo jakoś się wtedy pewniej czuję... Używam na noc i traktuję jak krem. Żadnego zmywania, nakładania kremu itd.
    • issey_miyake Re: czy przy AcneDerm potrzebne filtry? 08.01.12, 23:53
      zielonakoniczyna napisała:

> Przy Skinorenie sa niepotrzebne, ja kupilam dzis tansza wersje, tzn AcneDerm, a
      > le jednak wolalabym sie upewnic.

Niepotrzebne.

> I jesli trzeba to napiszcie prosze, ktory konkretnie krem polecacie- tak na ter
      > az. Mam lipidowy na zime- wystarczy?

Tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka