mamamajki 06.06.04, 18:55 Dziewczyny czy po wizycie u fryzjera zawsze jesteście zadowolone? Jeśli nie - jeśli fryzjerka zepsuje Wam fryzurę jak to reklamujecie i u kogo?????? Pomocy!Potrzebuję Waszych rad i wsparcia :((( Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: reklamacja? IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.06.04, 23:00 ja niestety nic ci nie poradzę :( też właśnie zostałam 'załatwiona na cacy' przez pewną siebie i swojej wizji fryzjerkę.. już trochę się oswoiłam i myśle, że jakoś przecierpię.. przestałam przyglądać się temu, co zostało z moich włosów heh.. na początku każde spojrzenie w lustro kończyło się kolejnymi łzami :(( a najlepszy jest mój tato, który za każdym razem jak mnie zobaczy wykrzykuje: ach, jaką masz piękną fryzurkę! ;) (wie jak ryczałam po powrocie od fryzjera) nie mam pojęcia jak można reklamować tego typu usługi.. ja sobie darowałam.. myślałam tylko o tym, żeby jak najszybciej być w domu i żeby nikt już na mnie nie patrzył.. ehh.. mam nadzieję, że z czasem humor ci się poprawi.. pozdrawiam i pocieszam.. wierz mi - wiem, co czujesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: reklamacja? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 06.06.04, 23:03 moze tu znajdziesz wskazówkę: kobieta.gazeta.pl/wysokie_obcasy/1,53581,1851374.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: reklamacja? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 06.06.04, 23:05 i może jeszcze forum konsumenckie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=553 Odpowiedz Link Zgłoś