Dodaj do ulubionych

PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL???

IP: *.acn.waw.pl 07.06.04, 12:09
kupilam tez preparat po przeczytaniu bardzo dobrych komentarzy na forum i
stosuje go 3 dni i nic :( nie wiem czemu. na opakowaniu nie jest nic
napisane na ten temat. moze etiaxil skuteczniejszy??
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mala mi Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: *.proxy.astra-net.com 07.06.04, 12:55
      nie rezygnuj, i stosuj dalej u mnie efekt pojawil sie po kilku dniach,na
      poczatku bylam tez zdolowana ze kolejny wynalazek i znow nie pomaga, ale to
      nieprawda jest bardzo silny i bardzo skuteczny..stosuj dalej efekty na pewno
      beda..pa
    • Gość: madzi1 Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: *.acn.waw.pl 07.06.04, 13:55
      laski napiszcie ile antidral kosztuje mniej wiecej? a wiecie moze ile etiaxil
      kosztuje? i ktory lepiej kupic???
      pzdr
      • Gość: DEwa Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 07.06.04, 18:53
        Antidral kupiłam za 16 zł a Etiaxil za 47 . Po pewnym czasie stosowania
        Etiaxilu pot zaczął mi się "przebijać" przez preparat i zaczęły się pojawiać
        mokre plamy pod paszkami, co prawda - znacznie mniejsze niż wcześniej.Po
        zużyciu opakowania kupiłam dla wypróbowania tańszy antidral. Swędziało
        okrutniej niż przy etiaxilu, ale w końcu doszłam do najbardziej optymalnej pory
        stosowania preparatu, a mianowicie smaruję paszki w godz.18-19 (a nie na noc
        jak radzą wszyscy, bo w nocy też się pocę).Efekt super! Mam nadzieję, że mokre
        plamki nie powrócą.
        • dosh Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? 09.06.04, 11:33
          DEwa_ a jak wytrzymujesz to swędzenie??? bo ja nie mogę się do tego
          przyzwyczaić. zaprzestałam stosowania, bo po prostu musiałam w nocy wstawać,
          żeby umyć pachy. inaczej zadrapałabym się na śmierć. stosowanie go o 18 tez nie
          jest wyjściem, bo swędzi tak samo... tylko jestem bardziej tego świadoma:-)
          jak wykluczyć to swędzenie?? może jest jakiś sposób?? a może po jakimś czasie
          stosowania samo ustępuje???
          • Gość: DEwa Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: *.pronet.lublin.pl 14.06.04, 20:47
            Po ok. pótora miesiąca stosowania preparatu swędzenie właściwie zanikło,
            czasami jest nieznaczne. A czemu stosuję o godz 18 ?- bo jest jeszcze kilka
            godzin do wieczornej toalety(po 23) , pod pachami jest zupełnie sucho (nie myję
            się przed smarowaniem) i jest to godzina "niestresowa" a stres wzmaga pracę
            gruczołów potowych. Podstawowa zasada -pod pachami musi być absolutnie
            sucho.Aha , jeszcze jedno - preparat lekko wcieram do sucha, żeby pachy po
            zabiegu nie były wilgotne od antidralu.
      • Gość: zaneta Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: *.totem.com.pl / *.com.pl 21.07.04, 14:10
        ja zapłaciłam za antidral 14 zl.

pozdrawiam.
    • Gość: Iwka Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: *.gronet.pl / 83.16.105.* 07.06.04, 22:00
      Co to takiego???
      • Gość: romcia do zuzi IP: *.slp.pl 07.06.04, 23:27
        a czy na pewno stosujesz antidral na noc? bo tylko tak trzeba
    • Gość: zoska Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: *.tarman.pl / *.tarman.pl 08.06.04, 07:56
      U mnie antidral dziala rewelacyjnie, na poczatku stosowalam go przez 5 dni pod
      rzad na noc oczywiscie, rano przemywalam gabka i tyle, a potem tak mniej wiecej
      co 3 dzien i jak dla mnie wystarcza, jest suchutko!!!
      • Gość: zuzia Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: 193.0.125.* 09.06.04, 10:50
        dzieki dziewczyny-ja poprostu nie stosowalam go na noc :) glupota nie boli.
        buziaki
        • Gość: romcia Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: *.slp.pl 13.06.04, 22:52
          nie glupota (z tym stosowaniem nie na noc) bo zadnej ulotki niestety nei
          dolaczają, mysle ze jest wiecej takich "nieuswiadomionych" niestety...
    • Gość: yone Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: *.rotmanka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 21:10
      Na mnie tez nie deziala,ale nie zamierzam probowac dalej,bo pojawia sie niezbyt
      odpowiadajcy mi zapach..;-(
      • Gość: DEwa Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: *.pronet.lublin.pl 14.06.04, 20:51
        Bo to jest bardzej lek niż kosmetyk.Od ładnych zapachów są raczej dezodoranty a
        i tych nie stosuję na noc.
    • kasiunia62 ANTIDRAL 13.06.04, 21:22
      MOJE DOŚWIADCZENIA: Kupiłam ten preparat za 12 zł. Zaczął działac chyba 3 dnia
      po codziennym smarowaniu na noc po kąpieli, swędziało przeokrutnie, musiałam
      podrapac inaczej bym zwariowała. Od jakis 3 tygodniu nie stosowałam a efekt
      nadal jest, ani kropelki :D Nie wiem co jesszcze mogę napisać o Antidralu?
      Uwazam go za swoiste cudo, lek na potliwośćm na mój Okropny kompleks z którym
      się borykałam wiele lat i byłam przez to baaardzo zakomplesiona. Teraz noszę
      obcisłe modne bluzeczki, własnie kupiłam sobie 8 bluzek ostatnio w nagrodę :)
      Jestem baardzo szczęśliwa i życzę wszystkim którzy mają problem z poceniem się
      by udało im się pokonać ZŁOSLIWEGO POTNIKA :D
      • agnie_szka9 Re: ANTIDRAL 14.06.04, 13:18
        tak sobie czytam i czytam i myślę, czy on przypadkiem nie jest szkodliwy? czu
        działa na tej samej zasadzie co antyperspirant? tych ostatnich nie można używać
        często bo zatykają pory. czy ten Wasz wspaniały specyfik jest bezpieczny? jeśli
        tak, to też bym go wypróbowała :-))
        • kasiunia62 Re: ANTIDRAL 14.06.04, 22:37
          na ten temat nic nie wiem, niektórzy mówią że jest szkodliwy bo blokuje ujscie
          potu...no ale pocą się inne miejsca, więc nie hamuje całkowicie potu. Ja tam
          będę używac Antidralku
          • Gość: Fa Re: ANTIDRAL IP: 62.148.95.* 15.06.04, 11:41
            A mnie farmaceutka w aptece wczoraj powiedziała, ze Antidral strasznie
            podraznia i ze ona wypróbowała juz wszystko i poleca najbardziej Vichy 48
            godzinny jako najbardziej skuteczny. Coś wiecie o tym ?
            • Gość: aga Re: ANTIDRAL IP: *.magma / *.magma-net.pl 04.07.04, 08:27
              pracuje w aptece i uwierz mi prosze ze nie ma nic skuteczniejszego od
              antidrala. z tym vichy cie wkrecali bo nie wiem czy zwrocilas uwaga na cene!
              antidral jest na tyle tani ze mozna go kupic bez obaw. u mnie kosztuje 14zl.
              pozdrawiam
              • lena.so Re: ANTIDRAL 21.07.04, 14:50
                Ja, po pozytywnych postach na ten temat na forum, jakis miesiąc temu zakupiłam
                antidral podchodząc do niego z wielkim niedowierzaniem. I co sie okazało?
                Działa. Co więcj wczesniej juz go kiedys kupiłam, z tym że smarowałam na dzień,
                a wtedy człowiek najbardziej sie poci a wtedy swędzi. Tym razem zaczęłam
                stosowac go na noc. I byłam w szoku. Bo DZIAŁAŁ I DZIAŁA nadal, nawet jeśli
                smaruje sie pachy co 3 czy 4 dni. Jak poradzic sobie ze swędzeniem? Otóż moje
                drogie Panie, najpierw trezba pachy dokładnie umyć i poczekać az całkiem
                wyschną. Wtedy posmarowac antidralem ale! tylko raz góra dwa przejechać nim
                pachy -i tylko sam środek, tam gdzie są gruczoły potowe, tak by nic nie wyszło
                na normalną skórę bo wtedy właśnie swędzi. Też pakowałam dużo pod pachy na
                początku i swedziało okrutnie. Teraz wiem że tu nie ważne ile się tego nawali.
                Wystarczy sam środeczek raz delikatnie. Należy przez kilka minut tzrymac ręce w
                górze żeby wysechł do konca, inaczej pobrudzi się "zdrowa skóra" i będzie
                swędzieć. Wierzcie to działa! ja też zaczęłam chodzic w kolorowych bluzeczkach
                a potu ni ma :)
                • Gość: nioma Re: ANTIDRAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:58
                  dzieki antidraolowi zycie stalo sie duzo milsze!
                  pierwsze stosowanie bylo nieskuteczne, ale wlasnie tu na forum dowiedzialam sie
                  ze trzeba stosowac na noc - i jak reka odjal! Nie poce sie! moge wreszcie nosic
                  ubrania bez strachu ze jak uniose reke to wszyscy zobacza mokre plamy!
                  ulga olbrzymia! u mnie w aptece byl ostatnio po 12zl.

pozdrawiam
                  • ada1 Re: ANTIDRAL+dezodorant? 21.07.04, 16:03
                    Jeśli użyję Antidralu wieczorem, to czy rano przed pójściem do pracy dodatkowo
                    muszę użyć antyperspirantu, czy Antidral już wystarczy?
                    • kasiunia62 Re: ANTIDRAL+dezodorant? 25.07.04, 20:26
                      No dziewczyny,cieszę się że działa na Was ten cudowny preparacik! I pamiętajcie-
                      tylko na noc!! W dzien to by była udręka!! Ja rano zmywam go z siebie pod
                      prszynickiem i normalnie używam swojego ulubionego ładnie pachnącego
                      Dezodoranciku, ale juz nie po to by wsztrzymywał pocenie, bo to niepotrzebne,
                      ale żebym ładnie pachniała :)
    • Gość: neti Re: PO ILU DNIACH ZACZYNA DZIALAC ANTIDRAL??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:59
      U mnie zadziałał już następnego dnia (zaaplikowałam go sobie na noc ok.22),
      fakt, że koszmarnie swędziało, ale tylko za pierwszym razem. Teraz stosuję go
      co 3-4 dni i nic nie swedzi,a efekty są oszałamiające-ZERO POTU!!! mogę
      swobodnie dźwigać rączki do góry :))) Polecam każdemu (aha-na stopy też działa
      OK) i kosztuje ok.13 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka