Dodaj do ulubionych

Cosmetici Dora- maska regenerujaca

07.06.04, 18:52
Witam,
czy mozna gdzies w Kielcach dostac maske regenerujaco-odzywcza z wyciagu z
bambusa? Slyszalam, ze jest swietna. Jest jedynie sprzedawana w aptekach, na
razie oblecialam 5, ale nikt o tej marce nie slyszal. Wiem, ze w innych
miastach mozna ja zdobyc bez problemu.
Obserwuj wątek
    • Gość: katinka Re: Cosmetici Dora- maska regenerujaca IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 07.06.04, 21:05
      no nie wiem... ja pytalam w Gdansku i tez nikt nie slyszal ;-)
    • iza_lucja Re: Cosmetici Dora- maska regenerujaca 08.06.04, 00:20
      Hej, dziewczyny jestem zdziwiona , u mnie w Łodzi prawie w każdej aptece można
      zakupić preparaty Cosmetici Dora , dzisiaj właśnie do maseczki dokupiłam sobie
      jeszcze szampon , mam ochotę na kryształki ,ale te muszą jeszcze poczekać :-))

Iza
      • Gość: Klarysa Do Izy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.181.* 08.06.04, 09:17
        Hej,hej,hej!!!! Odezwij się !Gdzie w Łodzi widziałaś tę maskę???:)
        • iza_lucja Re: Do Izy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.04, 09:48
          Duży wybór jest w aptece Rodzinnej tej samoobslugowej przy dawnym Juwentusie na
          PIłsudskiego , na przeciwko Galerii , a poza tym jest promocja na te kosmetyki
          10%taniej , właśnie tam wczoraj kupowałam .
          • Gość: Klarysa Re: Do Izy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.181.* 08.06.04, 10:04
            Aha,czyli w tej na dole na Piłsudskiego przed Pietryną .To wiem .Serdeczne
            dzięki.A powiesz mi jeszcze ,ile zapłaciłaś?
            • iza_lucja Re: Do Izy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.04, 10:31
              Wiesz tam są dwie apteki , jedna jest bliżej Piotrkowskiej a druga bliżej
              Sienkiewicza , teraz sprawdziłam na paragonie i nazywa się "Dla Każdego"
              (apteka samoobsługowa -całodobowa )Piłsudskiego 14 , chyba obok zanajduje się
              Plus GSM .
              Za szampon płaciłam 29 zl a za maskę około 32- 34zl (maskę kupowałam dużo
              wcześniej )
              • Gość: Klarysa Kochana jesteś ! Dzięki!:) n /txt IP: 62.233.181.* 08.06.04, 10:35
                • iza_lucja Re: Kochana jesteś ! Dzięki!:) n /txt 08.06.04, 10:52
                  Nie ma za co :-)) , mam nadzieję , że będziesz również zadowolona jak ja z tej
                  maski a włoski będą piękne i lśniące :-))
                  Plecam jeszcze link z wizażu :
                  www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=d6daafe7f44164f7f50fb236349e50fa&cmd=details&itemid=4814

Iza
    • Gość: justy Re: Cosmetici Dora- maska regenerujaca IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 08.06.04, 09:30
      na stronie www tej firmy są podane apteki z ich kosmetykami.
      • Gość: katinka 3miasto IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 08.06.04, 11:06
        no wlasnie, a wojewodztwa pomorskiego ani sladu :(( to dlatego panie w aptekach
        nawet nie wiedza, o co ja pytam :(
    • madzia773 Re: Cosmetici Dora- maska regenerujaca 08.06.04, 12:07
      a próbowałaś w tej sieci "apteka 21" w galerii echo? na pewno mają kosmetyki
      Dora, a jak nie-zamów i panie ci sprowadzą zprzy następnej dostawie.
      Powodzenia!

PS. Płyn z płynnymi kryształami straszliwie obciąża włosy choć biorę kropelkę.
      I są klapnięte w efekcie. Ale to pewnie zalezy od włosów. Maski regenerujacej
      nie miałam.
      • corsa.c Re: Cosmetici Dora- maska regenerujaca 08.06.04, 18:53
        Dziekuje za informacje :-)Wybiore sie tam przy najblizszej okazji.

Serdecznosci :-)
        • Gość: inez22 wklejcie prosze adres www tej firmy.. IP: *.stalowa.pilicka.pl 30.10.04, 22:44
    • justa_79 Re: Cosmetici Dora- maska regenerujaca 02.11.04, 12:12
      www.cosmeticididora.com/polski/punkty_autoryzowane.htm
      • kalooo Re: Cosmetici Dora- maska regenerujaca 02.11.04, 12:18
        kurka wodna,a gdzie Warszawa na tej liście???Czyżby zapomnieli?A może ktos wie
        gdzie w wawie są te kosmetyki?
        • Gość: Aniamako Re: Cosmetici Dora- maska regenerujaca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 19:34
          up
          • Gość: kasiam Re: Cosmetici Dora- maska regenerujaca IP: 195.94.200.* 03.11.04, 09:11
            W wawie bywaja w CH Wileńska i Wola parku, oczywiście w aptekach:-),
            w Wileńskiej nie ma w tej chwili, mają być w przyszłym tygodniu.
            Pozdrawiam:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka