layana 14.02.12, 20:39 Możecie polecić jakiś zabiegi na celulit, co chwilę coś widzę, a nie bardzo się na tym znam, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stylistka_femelo.com Re: zabiegi na celulit 15.02.12, 10:18 Regularnie wykonywany drenaż limfatyczny jest bardzo dobrym sposobem na walkę ze skórką pomarańczową. Odpowiedz Link Zgłoś
sorger Re: zabiegi na celulit 21.02.12, 13:11 Mogę polecić ci zabieg radiofrekwencji RF bipolarnej, czytałam gdzieś o tym na internecie że jest skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
asaplaura Re: zabiegi na celulit 23.02.12, 10:17 Ja sobie robię regularnie peeling i nacieram się olejem macadamia, balsamami z kofeiną i staram się robić masaż rękawicą którą widziałam do tej pory tylko w Mydlarni u Franciszka. Tutaj na stronie mozna ją kupić, www.mydlarnia.info/rekawica-do-masazu-i-peelingu--kessa-cat-149-id-508.aspx. Nie stać mnie niestety na zabiegi profesjonalne, jedynie co jakiś czas chodzę na masaż. Podobno można też robić masaż takimi szklanymi bańkami, widziałam o gdzieś kiedyś w TV. Znacie tą metodę? Pewnie jest tańsza niż lasery itp. :( Odpowiedz Link Zgłoś
natalii80 Re: zabiegi na celulit 26.02.12, 16:02 Żelazko antycellulitowe w salonie. W domu peelingi. Dużo wody. Mało cukrów np. winogrona banany (glukozy). Ruch!!! A żelazko łączy kilka metod ma w sobie również drenaż. ariesa.pl Odpowiedz Link Zgłoś