Gość: Zo IP: 62.148.95.* 18.06.04, 15:30 W który tusz radzicie zainwestowac ? Poszukuje pogrubiającego ale jednocześnie podkreślającego i "wydobywającego " oko. Takiego troche o teatralnym efekcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: triss Re: Hypnose czy High Impact ? IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 18.06.04, 16:19 zamierzam własnie sobie kupić HYpnose, wykończyłam High Impact i... raczej nie polecam, na początku był w miarę ok, dość dobrze pogrubiał i podkręcał, słabiej z wydłużaniem, niemniej efekt nie był jakis spektakularny. Jednak po bardzo krótkim okresie zgęstniał i strasznie duzo się go nakłada na rzęsy, muszę dłuuugo sciagac spiralką od starej mascary, w międzyczasie tusz zasycha, bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka111 Re: Hypnose czy High Impact ? 18.06.04, 16:44 Hej! Wprawdzie nie znam High Impact, ale goraco polecam Hypnose! Jest super!!! Testuje ja od miesiaca i nie moge przestac sie nia zachwycac... Nie wiem jak dlugo bedzie sie sprawdzac, bo wszyskie tusze Lancome szybko wysychaja, ale jak narazie jest boska. Zobacz na Wizazu, ma dobre opinie, ale jesli chodzi o trwalosc, to trudno cokolwiek powiedziec, bo za krotko jest na rynku.Ja napewno dluzej przy niej pozostane...;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvia Re: Hypnose czy High Impact ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 18:19 A ja używałam i tego i tego tuszu. High impact - beznadziejny!! Okropnie skleja rzęsy i w ogóle jeśli chodzi o pogrubienie daje mizerny efekt... Natomiast Hypnose to absolutna rewelacja!!! Zdecydowanie najlepsze z wszystkich tuszów jakie używałam. Nie osypuje się, nie skleja rzęs, pięknie pogrubia i wydłuża, czego chcieć więcej? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nanowoodkryta Re: Hypnose czy High Impact ? 19.06.04, 10:23 ja mam hypnose i bardzo mi sluzy rzeczywiscie przy paru pociagnieciach daje bardzo wyrazisty teatralny efekt, i uzywamgo w taki sposb np rzed wyjsciem na impreze, nie kruszy sie bardzo trwaly . Ale zanzaczam ze ja ogolnie mam bardzo dlugie i geste rzesy :) Odpowiedz Link Zgłoś