Dodaj do ulubionych

prosze o porade

01.05.12, 20:27
Prawda jest taka, ze do mlodych juz od dawna nie naleze. Uzywam na codzien kremu Hydracid C i od czasu do czasu odwiedzam salon kosmetyczny by zrobic zabieg ultradzwiekami z kwasem hyaluronwym na twarz, szyje i dekolt. Chcialabym jednak zastosowac cos mocniejszego gdyz ostatnio chorowalam i widac to! Do tego moja szyja jest w tragicznym stanie , a pod oczami mam drobniutkie zmarszczki. Co polecacie dla mnie? ( tak sie sklada ze mam troche uciulanych pieniedzy i mam zamiar zainwestowac w siebie).
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: prosze o porade 01.05.12, 23:13
      184l napisała:

> Prawda jest taka, ze do mlodych juz od dawna nie naleze. Uzywam na codzien krem
      > u Hydracid C i od czasu do czasu odwiedzam salon kosmetyczny by zrobic zabieg u
      > ltradzwiekami z kwasem hyaluronwym na twarz, szyje i dekolt. Chcialabym jednak
      > zastosowac cos mocniejszego gdyz ostatnio chorowalam i widac to! Do tego moja s
      > zyja jest w tragicznym stanie , a pod oczami mam drobniutkie zmarszczki. Co pol
      > ecacie dla mnie? ( tak sie sklada ze mam troche uciulanych pieniedzy i mam zami
      > ar zainwestowac w siebie).

Napisz coś więcej o swojej skórze, trybie życia, co stosujesz, jakich chcesz efektów.
      • 184l Re: prosze o porade 01.05.12, 23:31
        Tryb zycia raczej siedzacy, ale codziennie gimnastyka dosc intensywna i spacer okolo 2x w tygodniu. Obecnie, gdy zrobilo sie cieplo sporo czasu spedzam w ogrodzie. Zajmuje sie pisaniem i malowaniem.
        Skore mam wrazliwa, latwo zluszczajaca sie, trace naskorek zupelnie jak waz. Na skore po kapieli uzywam mleczko , a na twarz i szyje wylacznie krem Hydracd C. Nie maluje sie ( poza podkresleniem oczu i lekka, dobra kredka do warg).
        Chcialabym jakos wplynac na pojawiajace sie drobne zmarszczki pod oczami ( zwlaszcza rano, po przebudzeniu), nadac skorze kolorow ( miec tzw. brzoskwiniowa cere) i przede wszystkim i nade wszystko cos zrobic z moja szyja, na ktorej mam paskudne, podluzne zmarszczki;
        Czekam na ratunek!( aaa i jeszcze-ostatnio zylam w ogromnym stresie, z tym ze sytuacja stopniowo poprawia sie. Sadze ze jestem mniej zestresowana)
        • issey_miyake Re: prosze o porade 02.05.12, 11:44
          184l napisała:

> Skore mam wrazliwa, latwo zluszczajaca sie, trace naskorek zupelnie jak waz. Na
          > skore po kapieli uzywam mleczko , a na twarz i szyje wylacznie krem Hydracd C.

Dobrze go tolerujesz (Hydracid)? Miewasz podrażnienia na skórze? Ile możesz przeznaczy na zakup kosmetyków?

> Chcialabym jakos wplynac na pojawiajace sie drobne zmarszczki pod oczami ( zwla
          > szcza rano, po przebudzeniu), nadac skorze kolorow ( miec tzw. brzoskwiniowa ce
          > re) i przede wszystkim i nade wszystko cos zrobic z moja szyja, na ktorej mam p
          > askudne, podluzne zmarszczki;

Jakie stosujesz kosmetyki - wymień wszystko.
          • 184l Re: prosze o porade 02.05.12, 15:48
            Dobrze toleruje Hydracid i jest to jedyny kosmetyk jaki uzywam do twarzy ( nigdy nie uzywalam serum-moze warto?); do ciala uzywam mleczka kosmetycznego dla niemowlat. To samo z szamponem do wlosow-jedynie ten dla dzieci.
            Na kosmetyki moge wydac 1000 zlotych, pod warunkiem ze wystarcza na dluzszy czas.
    • 184l Re: prosze o porade 02.05.12, 20:09
      Na dluzszy czas oznacza dla mnie jednorazowy wydatek rzedu 1000 zlotych, ktory zapewni uzywanie kosmetykow przez 3 miesiace.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka