qwatch 20.06.04, 21:18 no właśnie, co sądzicie o tej serii? Czy produkty te są skuteczne? Bo nie wiem czy tracić tyle kasy na tonik i krem Garniera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danik1 Re: Garnier Czysta skóra 20.06.04, 21:32 Jak dla mnie to krem jeszcze ujdzie, ale toniku w ogole nie moge stosowac bo bardzo wysusza mi skore. Dodam, ze mam bardzo tlusta cere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hely Re: Garnier Czysta skóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:46 Ja też nie polecam toniku. Wysuszał mi skórę, mimo że mam mieszaną cerę. Krem polecam : nawet dobrze matuje i nadaje skórze taki "pudrowy" wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilliova Re: Garnier Czysta skóra 21.06.04, 00:13 Toniku nie stosowałam, ale krem i żel bardzo sobie chwalę, ale każda skora reaguje inaczej na kosmetyki więc nie wiem jak będzie u Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontas24 Re: Garnier Czysta skóra 21.06.04, 12:43 Zel jest rewelacyjny!Skora jest czysta i lekko schlodzona mentolem.Tonik tez.Krem natomiast taki sobie.Nie polecam tej serii dla cer wrazliwych i delikatnych.Uwazam ze jest to program dla typowo tlustej cery chociaz na opakowaniu jest napisane ze rowniez dla mieszancyh.Uzywam tej serii tylko latem. Odpowiedz Link Zgłoś