Dodaj do ulubionych

DEPILACJA!!!!CZYM ROBIĆ?

21.06.04, 21:53
Mam małe zapytanie: znacie jakiś dobry krem do depilacji linii bikinii bo całe wakacje będę nad wodą a nie uśmiecha mi się biegać z czerwonymi kropkami po depilacji maszynką!!!Kiedyś kupiłam jakiąś taniochę i był do niczego więc wolę się upewnić zanim właduję w coś kaskę:))Za wszelkie rady,porady dzięki z góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: kola Re: DEPILACJA!!!!CZYM ROBIĆ? IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 04.07.04, 19:38
      podciagam
    • Gość: Kasia Re: DEPILACJA!!!!CZYM ROBIĆ? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 04.07.04, 19:46
      Jest z tym duuużo "zabawy" i chyba nie nadaje sie na wakacje w "dzikich"
      warunkach ale efekty są super- wypróbowałam i szczerze polecam.
      Depilacja ciepłym cukrem- bierzesz 2 łyżki cukru, łyżke miodu i sok z cytryny
      (tak żeby zwilżyć cukier)i podgrzewasz na patelni az cukier sie stopi.
      Odczekujesz chwile, tak zeby sie tym nie poparzyc i platikowa łyżeczka
      nakładasz masę(wciąż ciepłą) na miejsce które chcesz wydepilowac. Nastepnie
      przykładasz na to kawałek jakiegoś materiał(ja uzywam starch ściereczek)
      odczekujesz minute i zdzierasz- efekt(przynajmniej u mnie) jest super.
      Polecam
      • caprice83 Re: DEPILACJA!!!!CZYM ROBIĆ? 04.07.04, 20:02
        a jak długo efekt się utrzymuje, tzn jak długo nie masz włosków?
        aha, i czy to boli takie zrywanie?
    • Gość: Rysia Re: DEPILACJA!!!!CZYM ROBIĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 20:08
      Ja depilowałam sobie oklice bikini 3 dni temu i zrobiłam to woskiem na zimno
      (firmy Joanna). Powiem szczerze, że spodziewałam sie ogromnego bólu a tymczasem
      było całkiem spoko. Czerwone kropeczki miałam tylko przez jeden dzień. A teraz
      wszystko wygląda bardzo dobrze. Plaster pocięłam na kilka mniejszych kawałków,
      więc całe opakowanie wystarczy chyba na długo. Pozdrawiam
    • Gość: wrrr Re: DEPILACJA!!!!CZYM ROBIĆ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 07:05
      Ja ostatnio nabyłam w Rossmanie śiwetny krem. Tanita.Czeka się tylko 3 min. i
      zero podrażnień. A poza tym świetna szpatułka jest dołączona, więc wszystko
      jest szybkie i wygodne. A poza tym było bardzo tanie -8 zł.
      • Gość: jola a może tak ...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 11:01
        MOżesz zrobić tak, że np. kupisz sobie wosk w plastrach i maść alantan plus.
        Wieczorem wydepilujesz sobie woskiem okolice bikini i podrażnione miejsca
        posmarujesz alantanem - on łagorzi podrażnienia. Rano nie powinno zostać ani
        śladu po przeprowadzonej akcji o kryptonimie "depilacja".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka