Dodaj do ulubionych

Lakier hybrydowy w domu

01.06.12, 18:54
Czego potrzebuję, by sama zrobić sobie w domu pedicure/manicure hybrydowy?
Na co zwrócić uwagę? Kosmetyczka najpierw nakłada jakiś żel(?), potem dwie warstwy lakieru hybrydowego i co chwilę suszy mnie ;-) lampą uv. Jakie składniki polecacie? Na co zwrócić uwagę kupując lampę uv? Zaznaczam, że ma to być zestaw tylko do mojego użytku.
Obserwuj wątek
    • sandycandy Re: Lakier hybrydowy w domu 02.06.12, 20:36
      Kupiłam zestaw z latarką led UV ( nie na allegro). Robi się bajecznie prosto wg instrukcji na stronie sprzedawcy. Jest nawet film instruktażowy na YouTube. Fakt, lakier nie trzymał się tak długo jak nałożeniu w salonie ( w moim przypadku 3 tygodnie) tylko tydzień, ale nie zmatowiłam paznokci. Za to po zdjęciu paznokcie miałam zupełnie nie zniszczone, odrost nie zaczął być widoczny, a lakier do końca pozostał błyszczący i bez odprysków.
      • mama_na_wychowawczym Re: Lakier hybrydowy w domu 02.06.12, 22:12
        Czy mogłabyś na maila gazetowego wysłać mi dokładniejsze informacje?
        Model lampy i nazwę lakieru i wszystkiego, czego używasz, a jest niezbędne?
      • headsays Re: Lakier hybrydowy w domu 03.06.12, 13:06
        Mogłabyś podać informację co to za lampa, gdzie kupiłaś? (nie mam tu założonego maila, dlatego byłabym wdzięczna za odp.)
        • sandycandy Re: Lakier hybrydowy w domu 03.06.12, 20:18
          nie wiem, czy mogę tu uprawiać taką kryptoreklamę, więc po prostu zamieszczę link do filmu na youtube, tam znajdziecie resztę :) tzn, nazwę firmy i adres sklepu internetowego
          www.youtube.com/watch?v=odtV16yNjBE
          ja kupiłam zestaw do frencha: z bazą, lakierem i lakierem top, latarkę led UV, cleaner i aceton do ściągania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka