Dodaj do ulubionych

tłusty krem do cery alergicznej?

IP: *.welnowiec.net / *.welnowiec.net 23.06.04, 07:01
bardzo proszę o pomoc. Jakiej firmy mogę nabyć tłusty krem do cery
alergicznej ,bo jakoś w tym kierunku nie mogę nic nabyć.Dziękuje
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: tłusty krem do cery alergicznej? IP: 213.25.206.* 23.06.04, 08:05
      Mogę polecić Krem immunoprotekcja SPF 30 Lirene Eris. Dokładnej nazy nie
      pamiętam, ale jest w takim biało-zielonym słoiczku. Jest świetny!
    • Gość: alanim Re: tłusty krem do cery alergicznej? IP: *.acn.pl 23.06.04, 09:09
      Stosuję Cold Creme firmy Avene i jestem bardzo zadowolona. Nie "zakleja" skóry
      a więc nie powoduje zaczerwienienia i wyprysków. A buzia po nim gładziutka...
    • mrowka1 kremy Oriona 23.06.04, 12:30
      polecam kremy Orion Pharma. Sa to tzw. emolienty czyli preparaty o dzialaniu
      nawilzajacym i ochronnym do suchej skory. Polecil mi je moj dermatolog - tez
      mam problemy z wrazliwa skora. Kremy Orion sa bezpieczne. Nie maja substancji
      zapachowych, barwnikow. Tylko konserwanty ale te musza byc stosowane przy
      produkcji kremow. Zreszta podobno dobrane tak, ze nie powoduja podrazanien. Na
      mnie dzialaja bardzo dobrze i sa tanie (30 gr - 11 zl) Kremy Oriona sa nowe na
      naszym rynku wiec mialam maly problem ze znalezieniem ich w aptekach :/ Na
      stronie www.emolienty.pl jest lista z adresami aptek i tak mozna je latwo
      znalezc. Serio polecam. Na pewno po nich nic dziwnego ze skora sie dziac nie
      bedzie.
      • Gość: kasia Re: kremy Oriona IP: *.welnowiec.net / *.welnowiec.net 23.06.04, 19:43
        bardzo dziękuje za wszystkie propozycje na pewno będe testować
        jeszcze raz dzięki jutro lece do apteki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka