Gość: kasia IP: *.welnowiec.net / *.welnowiec.net 23.06.04, 07:01 bardzo proszę o pomoc. Jakiej firmy mogę nabyć tłusty krem do cery alergicznej ,bo jakoś w tym kierunku nie mogę nic nabyć.Dziękuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: tłusty krem do cery alergicznej? IP: 213.25.206.* 23.06.04, 08:05 Mogę polecić Krem immunoprotekcja SPF 30 Lirene Eris. Dokładnej nazy nie pamiętam, ale jest w takim biało-zielonym słoiczku. Jest świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alanim Re: tłusty krem do cery alergicznej? IP: *.acn.pl 23.06.04, 09:09 Stosuję Cold Creme firmy Avene i jestem bardzo zadowolona. Nie "zakleja" skóry a więc nie powoduje zaczerwienienia i wyprysków. A buzia po nim gładziutka... Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka1 kremy Oriona 23.06.04, 12:30 polecam kremy Orion Pharma. Sa to tzw. emolienty czyli preparaty o dzialaniu nawilzajacym i ochronnym do suchej skory. Polecil mi je moj dermatolog - tez mam problemy z wrazliwa skora. Kremy Orion sa bezpieczne. Nie maja substancji zapachowych, barwnikow. Tylko konserwanty ale te musza byc stosowane przy produkcji kremow. Zreszta podobno dobrane tak, ze nie powoduja podrazanien. Na mnie dzialaja bardzo dobrze i sa tanie (30 gr - 11 zl) Kremy Oriona sa nowe na naszym rynku wiec mialam maly problem ze znalezieniem ich w aptekach :/ Na stronie www.emolienty.pl jest lista z adresami aptek i tak mozna je latwo znalezc. Serio polecam. Na pewno po nich nic dziwnego ze skora sie dziac nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kremy Oriona IP: *.welnowiec.net / *.welnowiec.net 23.06.04, 19:43 bardzo dziękuje za wszystkie propozycje na pewno będe testować jeszcze raz dzięki jutro lece do apteki Odpowiedz Link Zgłoś