Gość: Monika IP: 212.160.106.* 18.07.03, 17:26 Dziewczyny,bardzo mi zalezy na znalezieniu perfum o zapachu migdalow i wanilii. Slodka mieszanka , ale ufam ze doradzicie mi co w pierwszej kolejnosci powinnam powachac. Dziekuje za kazda odpowiedz M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white Re: Zapach migdałów! 18.07.03, 18:58 Wiesz,ja tez uwielbiam po prostu zapach migdalow :))) wanilii mniej,bo troche za slodka-ale migdaly sa cudne!! I tak-perfum niestety nie znalazlam :( kupuje po prostu kosmetyki,ktore migdalami pachna.Zazwyczaj jak jest w nich wyciag z olejku migdalowego-to bedzie to. Jej,a myslalam,ze tylko ja jestem taka zboczona i wybralam sobie taki zapach... :) pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Zapach migdałów! IP: 80.48.129.* 19.07.03, 10:17 Jeszcze pół roku temu zapach migdałów śnił mi sie po nocach, chciałam czysty, nie mieszany. Niestety nie ma olejków eterycznych o tym zapachu, jest tylko olej migdałowy do masażu. Czy którasz was widziała gdzieś migdałowy olejek eteryczny? Juz bałam sie, że to ciąża - takie mnie uporczywie te migdały prześladowały. Pomogło mydełko Body&Sense (nie wiem czy tak sie ta firma na pewno nazywa, maja sklep na chmielnej z mydłami i innymi cudami pod prysznic i do kapieli). A do tego mydełko jest snieżno białe, pachnie pięknie, rodzina sie bała, że kiedyś je zjem, bo potrafiłam oglądać TV z kostka mydła pod nosem. Oj, chyba je sobie dzisiaj znowu kupię. Nie wiem tylko jednej rzeczy, czy po umyciu sie skóra tez pachnie migdałowo. Jak kupię, to wam napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Mikka... 19.07.03, 15:39 ...wiesz,ze ja tez tak robie? :) smaruje sie balsamem migdalowym i siedze przed tv z nosem przy skorze :) na mnie ten zapach dziala niesmowicie-nie dosc,ze taki piekny i zmyslowy,to jeszcze poprawia mi humor :) uwielbiam :) kiedys widzialam film,w ktorym dziewczyna smarowala sie migdalowym olejkiem do ciasta... ;)) moze wyprobuje... :) pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Zapach migdałów! 19.07.03, 15:54 Gość portalu: Mikka napisał(a): Czy którasz was widziała gdzieś migdałowy olejek > eteryczny? Nie dalej jak dzisiaj - w Almi Decor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Zapach migdałów! IP: *.int.warszawa.sint.pl 21.07.03, 15:57 A gdzie mozna kupic fajny olejek do masazu migdalowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Zapach migdałów! IP: 62.233.185.* 19.07.03, 12:15 gloria- cacharel, sprawdź, pachnie słodko, jak amaretto migdałowe Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Zapach migdałów! 19.07.03, 15:40 ooo!!! :) jak bede w perfumerii od razu powacham :) Odpowiedz Link Zgłoś
leelou Re: Zapach migdałów! 21.07.03, 14:02 tak, gloria, zgadzam sie, polecam do sprawdzenia L'Ora i summer edition "Premier jour" Nina Ricci. Pachnie w pierwszej nucie jak olejek do ciasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: Zapach migdałów! 19.07.03, 20:28 ja tez jestem fanka migdalow i wanilii =D nic tak nie pomaga na zly humor, jak kapiel w piance, balsam migdalowy avon, swieczki waniliowe, czekolada z migdalami =DDD mrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia30 Re: Zapach migdałów! IP: *.toya.net.pl / 10.0.218.* 20.07.03, 10:29 Hypnotic Poison Diora i wspomniana wczesniej Gloria Cacharela - oba zapachy sa słodkie i migdałowe. Minie bardzoej odpowiada Gloria. Ma podobno pojawić sie w Polsce zapach Hanae Mori Butterfly - tam też są migdały i dodatkowo truskawki, mniam... pozdr r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Zapach migdałów! IP: *.sulejow.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 12:08 właśnie!!Poison Christian Dior!!!Super zapach,podobno jako nieliczny ma migdał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajoa Re: Zapach migdałów! IP: *.polkomtel.com.pl 21.07.03, 12:28 Cóż, też lubię migdały! I znalazłam po prostu CUDO - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zapach migdałów! IP: 57.66.48.* 21.07.03, 12:49 Dziewczyny, moze znajdziecie cos na tej stronie bizrate.com/buy/products__rf--wgg,cat_id--88,att277455--222527-,start--0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Zapach migdałów! IP: 212.160.106.* 21.07.03, 15:51 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi,faktycznie zapach Gloria jest apetyczny, od razu pobieglam do perfumerii.Jest to jednak woda toaletowa,zawsze kupuje perfumowana.....jak z trwałościa tego zapachu? M. Odpowiedz Link Zgłoś