Gość: malaga1234 IP: *.escom.net.pl 23.06.04, 21:00 Piszcie jakie szminki Wam najbardziej odpowiadają.Jakich firm, jaki rodzaj- kryjące,transparentne itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiek_asiekowaty Re: ranking dobrych szminek IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 21:12 Nieprzepadam za szminkami, co tylko jakÄ?Ĺ? mam, to leĹźy. Ale z tych, co mam i miaĹ?am zdecydowanie najlepsza jest Lumnelle Yves Rocher. Dlatego, Ĺźe ma bardzo intensywny kolor - wystarczy raz przejechaÄ? pomadkÄ?, rpzez to jest wydajna, a efekt super. Jest teĹź fajnie kremowa i jak na zwykĹ?a(tzn. nietrwaĹ?Ä?) szminkÄ? utrzymuje siÄ? doĹ?Ä? dĹ?ugo. PobiĹ?a Estee Lauder (ktĂłre teĹź mam). Odpowiedz Link Zgłoś
tikulek Re: ranking dobrych szminek 23.06.04, 21:34 :) po wielu próbach i nietrafionych zakupach moje ulubione to: delikatna różowa (taki zgaszony róż)-Estee Lauder, Pure Color, kolor 306 (crystal rose), bardzo fajna na codzień, niestety niezbyt trwala ale ściera się w miarę równomiernie. ciemnoczerwona (ale nie jaskrawa czerwień tylko taka zgaszona, długo takiej szukałam a trafiłam na nią przypadkiem :)-Chanel, Hydrasoleil nr 23 (soleil de nuit), jak na czerwoną na ustach wygląda delikatnie i naturalnie:) Raczej nie lubię takich pudrowych i ciężkich. Lubię gdy delikatnie podkreślają kolor ust. Miałam kiedyś czerwoną szminkę Clarinsa, która nie dość, że strasznie wysuszyła mi usta to jeszcze nie chciała się za nic zmyć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: ranking dobrych szminek IP: 82.150.72.* 23.06.04, 22:57 Mam dwie szminki Chanel, Hydrasoleil nr. 33 i 37. Nadaja ustom ladny kolor, i nawilzaja. Polecam jeszcze Diora i z tanszych Bourjois. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: ranking dobrych szminek 24.06.04, 11:15 L`oreala Shine Delicieux z wit.C nr 525 Plum Pudding - chłodny odcień czerwieni przechodzący na śliwkę. Pomadka wygląda na ciemną, ale na ustach daje delikatny (zależy też jak dużo się nałoży) lub mocniejszy efekt wzmocnionego koloru ust. Bardzo dobrze nawilża i pachnie malinami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free :) IP: *.tele2.pl 25.06.04, 12:56 Rimmel - lasting finish, kremowa, nie wysusza, kryjaca, pachnie wanilia :) kolor 035-heather shimmer loreal - color riche, 401- chrome rose ale to raczej metaliczna sliwka, nawilza, super sie blyszczy, i trwala, kryjaca, tez ladnie pachnie maybelline, hydra time, ale juz jej nie ma raczej w sklepach - za kolor 42 prankster, bordowy, ale nie za ciemny. lubie szminki niewysuszajace, kremowe, zeby nie podkreslaly nierownego naskorka ust, dosyc trwale i nie matowe. (hehe, ideał:P) Odpowiedz Link Zgłoś