Gość: gaya IP: 195.127.59.* 02.07.04, 10:14 Dziewczyny czy mogłybyscie polecić mi lekkie, kwiatowe perfumy, chcę mieć jakiś punkt zaczepienia zanim pójdę wąchać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filka Re: JAKICH UŻYWACIE PERFUM LATEM? IP: *.net.pl / *.net.pl 06.07.04, 12:14 Dolce Gabbana:) polecam. Świerzy orzeźwiający zapach, jestem z nich bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: JAKICH UŻYWACIE PERFUM LATEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 12:28 Kenzo w kwadratowej butelce, zapomniałam nazwy, Issey Miyake. Od lat moje dwa ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaplewik Re: JAKICH UŻYWACIE PERFUM LATEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 14:43 very valentino- valentino, piękne. i nie będziesz pachnieć jak wszystkie dziewczyny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: JAKICH UŻYWACIE PERFUM LATEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:24 CK One summer - właśnie kupiłam i jestem po dużym wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: JAKICH UŻYWACIE PERFUM LATEM? 06.07.04, 20:33 mam noa i leau par kenzo. Ale kenzo nie podobają mi się. Mysle nad dune, eau de dolce vita.Ale finanse.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gavalda Re: JAKICH UŻYWACIE PERFUM LATEM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:58 Christian Dior - Eau de Dolce Vita. Świeży, kwiatowy ale delikatny i zmysłowy.Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś