Dodaj do ulubionych

fryzjer warszwa

IP: 212.244.106.* 20.08.01, 12:56
Potrzebuję namiar na dobrego fryzjera, który pomoże mi dobrać kolor włosów i
fryzurę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mozais Re: fryzjer warszwa IP: *.waw.cdp.pl 20.08.01, 14:03
      Polecam salon Matrix na rogu Odynca i Woloskiej tel 8 540 540
      Swietny salon, uzywaja tylko produktow L''Oreal Professionel do mycia i zabiegow
      pielegnacyjnyh i Majirel do farbowania. Chodze tam (do Ewy) od pol roku i
      baleyage mam naprawde swietny, naturalny a wlosy dobrze podciete, ukladajace
      sie i zdrowe.
      Jezeli nie chcesz drastycznie zmieniac koloru wlosow a tylko troche je ozywic
      zrob sobie sredniej "grubosci" dwu-kolorowy balejage (np. jasny refleks + kolor
      zblizony do twoich wlosow ale w innym odcieniu) Ja mam cos takiego i naprawde
      wyglada to swietnie - to nie zarozumialstwo, tylko obiektywne porownanie zdjec
      z poprzednimi wlosami :-))))
      Dodatko polecam zaaplikowac sobie na miejsu Ampulke Color Power - jest naprewde
      doskonala.
      Pozdrawiam
      • Gość: wiki Re: fryzjer warszwa IP: 212.244.106.* 20.08.01, 14:08
        Wielkie dzięki za radę! Jak wygląda to cenowo?
        • Gość: Mozais Re: fryzjer warszwa IP: *.waw.cdp.pl 24.08.01, 09:29
          Chyba troche pozno juz ale ja za dwukolorowy balejage + ampulka + podciecie
          lekkie + ulozenie place ok 170-180 PLN o wydaje sie raz na miesiac-dwa nie
          szczegolnie drmatycznym wydatkiem.
          pozdrawiam serdecznie
          • Gość: wiki Re: fryzjer warszwa IP: 212.244.106.* 24.08.01, 11:12
            Bardzo dziękuję i na pewno sprawdzę (oczywiście nie cenę tylko efekt ;))
            • Gość: Pati Re: fryzjer warszwa IP: 57.231.152.* 30.08.01, 11:31
              Jeśli jeszcze szukasz fryzjera to ja polecam Atelier Urody, na Pl. Wilsona obok
              kino Wisła. Ja polecam Martę, strzyże b. dobrze, z kolorami też nie ma kłopotu,
              pracują na kosmetykach L''Oreala i po każdej wizycie dostaniesz próbki
              kosmetyków. Ceny chyba standard- strzyżenie ok.50 zł, balayage + strzyżenie ok
              120-150 zł.
              Pozdrawiam, P.
              • Gość: maja Re: fryzjer warszwa IP: 193.0.74.* 05.09.01, 11:13
                A jak się przedstawia kwestia trwałej ondulacji w polecanym przez Ciebie
                salonie? Ile to może kosztować?
                • Gość: pati Re: fryzjer warszwa IP: 57.231.152.* 06.09.01, 08:51
                  Niestety nie wiem, a nie mam cennika. Zadzwoń do nich a na pewno wszystko Ci
                  opowiedzą, tel 839 56 15.
                  • Gość: Xena Re: fryzjer warszawa IP: *.acn.waw.pl 06.09.01, 22:29
                    Ja natomiast gorąco polecam salon Trend, a szczególnie szefową: panią Renatę;
                    niestety, trzeba zapisywać się do niej z dużym wyprzedzeniem, bo jest oblegana -
                    ale to prawdziwa profesjonalistka, nie znam drugiej fryzjerki, która by tak
                    starannie i dokładnie strzygła, zero nerwowego pośpiechu - po takim strzyżeniu
                    włosy się niemalże same układają, po umyciu wystarczy tylko trochę pianki,
                    żadnego męczenia się ze szczotką i suszarką. Niestety, salon mieści się daleko,
                    bo na Ursynowie, przy KEN-ie, pomiędzy stacjami metra Natolin i Kabaty,
                    niestety nie pamiętam dokładnego adresu, ale łatwo trafić. Z
                    informacji "technicznych": używają tam kosmetyków Welli, ceny chyba standardowe
                    (strzyżenie ok. 50-60 zł, farbowanie i trwała nie wiem, bo nie korzystam).
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Kajtek Re: fryzjer warszawa IP: 212.134.55.* 12.09.01, 10:24
                      A czy ktoras z Was slyszala, albo jeszcze lepiej korzystala ze studia
                      fryzjerskiego HORMON? Bardzo prosze o podanie adresu lub telefonu do tego
                      studio i ewentualnie oczekuje wrazen.Pozdrawiam
                      • anexxa Re: fryzjer warszawa 10.06.02, 09:20
                        ja korzystalam - opisalam skutki w "opowiesciach
                        anexxy" cz. 1 (strzyzenie) i 2 (farbowanie).

xx.
      • Gość: x Re: fryzjer warszwa IP: *.dialup.supermedia.pl 05.02.03, 16:45
        a jakie ceny?
    • Gość: Teresa Re: fryzjer warszwa IP: 192.168.5.* / *.energoprojekt.polbox.pl 26.09.01, 10:01
      Ja znam znakomita fryzjerkę, z usług której korzysta cała moja rodzina i
      znajomi. Kto raz do niej poszedł, juz nie wyobraża sobie, żeby ktoś inny zajął
      sie ich włosami. Potrafi dobrać fryzurę także do gatunku włosów, czego nie
      mozna powiedzieć o innych fryzjerach, którzy tną tak, jak nakazuje moda.
      To jest Bożena, pracuje w salonie Avangarda, tel do salonu: 0600 21 25 21
      (przeprowadzają sie więc na razie korzystają z tel komórkowego).
      • Gość: Margoo Re: fryzjer warszwa IP: 195.205.151.* 26.09.01, 11:50
        Czy mogłabyś podać dotychczasowy (lub nowy) adres tego salonu?
      • Gość: teresa Re: fryzjer warszwa IP: *.pl 10.06.02, 08:42
        wyciągam temat ponieważ opisywana przeze mnie Bożenka zmieniała zakład i podaję
        dla zainteresowanych:
        EKO Studio Zdrowia i Urody ul. Ptasia 2, tel. 652 14 63.
        ceny sa tańsze niż w Avangardzie
        • Gość: puchatek Re: fryzjer warszwa IP: *.waw.cdp.pl / 172.30.1.* 06.02.03, 09:25
          A w przyblizeniu baleyage + strzyżenie,
          na jakie koszty mam sie przygotowac,
          no i nie wiem, gdzie jest ul. Ptasia...
          bardzo prosze o odp.
          pozdr.
          • eremka Re: fryzjer warszwa 06.02.03, 10:55
            Jadac od Centrum Al. Niepodleglosci skrecasz przy Hali Mirowskiej w prawo, w
            strone Marszalkowskiej, naprzeciwko Hali jest takie osiedle zamkniete - i tam
            jest Eko.
          • eremka Re: fryzjer warszwa 06.02.03, 11:02
            Chyba sie nie wyspalam ;), oczywiscie nie Niepodleglosci, tylko Jana Pawla.
          • Gość: ania Re: fryzjer warszwa IP: 195.94.206.* 06.02.03, 11:20
            Hej,
            ja byłam w tym Studio Eko, u pani Bożenki i nie polecam. Może miałam pecha, ale
            kolor dobrała mi źle, no i generalnie jestem nie zadowolona.
            • hibcio Re: fryzjer warszwa 06.02.03, 11:52
              Polecam Wszystkim salon fryzjerski WENUS na Ząbkowskiej 37. Ja tam chodzę do
              pani Wandy Kalmus właścicielki salonu - jest rewelacyjna!!! Potrafi doradzić
              kolor i fryzurę a przy tym nie boi się nowości. A dyplomów na ścianach z
              różnych konkursów i pokazów nie brakuje i są one potwierdzeniem jej
              umiejętności. I jeszcze jedno: robi prześliczne i trwałe koki - coś
              niesamowitego, dzieła sztuki na głowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka