Dodaj do ulubionych

Problem z baczkami

16.10.12, 15:30
Witajcie kochane,

Zdecydowałam się do Was napisać, ponieważ potrzebuję rady. Od lata zmagam się z problemem nadmiernego owłosienia. Udało mi się to prawie zwalczyć ale pozostał mi problem baczków (wcześniej walczyłam z podbródkiem, górna wargą). W zeszłym miesiącu przeprowadziłam się do Poznania i poszukuję dobrej kliniki. Czy mogłybyście mi coś polecić? Dodatkowo 24 listopada biorę ślub (wiem, że nie ma r ;)) dlatego goni mnie czas. Proszę Was Kochane o pomoc i sprawdzone miejsca.
Obserwuj wątek
    • polusek80 Re: Problem z baczkami 17.10.12, 11:40
      Witaj Aldono!

Moja znajoma również zmagała się z tym problemem. Głównie chodziło o twarz i te nieszczęsne baczki. Pamiętam, że korzystała z jakiejś poznańskiej kliniki (spróbuje się jeszcze dzisiaj dowiedzieć gdzie chodziła), przy czym na początku miała rany, które jakiś czas się goiły, dlatego chyba musiałabyś to zrobić jak najszybciej. Pozdrawiam.
      • polusek80 klinika 17.10.12, 15:52
        to była klinika Derma Solutions na ul. Tatrzańskiej, wcześniej była na innej ulicy, niedawno się przenieśli. Moja znajoma bardzo chwaliła Pana Doktora - niestety nie pamiętam nazwiska. Powodzenia! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka