Dodaj do ulubionych

Naprawdę zielony tusz do rzęs

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 06.07.04, 07:52
Czy takie cos istnieje - miałam Bell, Paloma i Avon - ten ostatni to
kompletna porazka - dwa pozostałe - jako tako ale to nie jest jeszcze to
czego szukam , POOOOOOOOOOMMMMMOCY
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 08:07
      Bardzo dobry (wg mnie) zielony tusz (jest to taka soczysta swieza zieleń) ma
      firma Golden Rose z serii Volume z prowit. B5. Ja jestem z tego tuszu bardzo
      zadowolona.Ładnie maluje, rodziela rzęsy,pogrubia oraz lekko je podkręca i co
      najważniejsze widać kolor i jest b. trwały. Można nałożyć kilka warstw a rześy
      pozostaną nieposklejane. Kosztuje ok 8 zł.
    • madzia773 Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs 06.07.04, 08:28
      YR-trawiasta zieleń
    • Gość: justa Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 11:05
      a kiedy w Avonie był zielony tusz???
      • Gość: agni Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.tele2.pl 07.07.04, 12:00
        był w avonie, był, ale faktycznie dość dawno - ze cztery może nawet lata temu.
        nie była to ładna zieleń, raczej jasna i wpadająca w morski odcień. YR z kolei
        jest dość ciemny i źle się nakłada, tusze nie są chyba specjalnoscią tej firmy.
        Mam w ogóle wrażenie, że firmy kosmetyczne nie lubią zieleni - mało jest
        zielonych tuszów, a i zielone cienie w ładnym odcieniu też się rzadko
        zdarzają :-(
    • Gość: Free bourjois? IP: *.tele2.pl 06.07.04, 11:37
      wydaje mi sie ze Bourjois ma taki kolor. zreszta duzo dziwnych kolorkow tuszy
      mają.
      • madzia773 Re: bourjois? 06.07.04, 13:18
        bourjois miał zielony tusz ale został wycofany jakieś 3-4 lata temu.
        Przynajmniej ja od tegfo czasu nie mogę go kupić. Zresztą miał dziwną
        szczoteczkę więc nie żałuję
    • Gość: Sineira Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:46
      Miałam ładny zielony tusz Miss Sporty, byłam z niego całkiem zadowolona, ale
      nie wiem, czy jeszcze go produkują.
    • Gość: fanka estee Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:06
      Hej, jesli stac Cie na dorzszy tusz (na allegro za 70 zl), to mozesz sobie
      kupic ESTEE LAUDER ILLUSIONIST w kolorze nr 11 Serpent - to jest super zielen
      choinkowa, taka ciemna, troszke butelkowa, ma delikatny polysk.
      Uwielbiam ten tusz i ten kolor, wlasnie kupilam po raz trzeci ten sam :)
    • Gość: Karinthy Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:02
      Manhattan ma w swoim 'repertuarze' zielony tusz, ale nie polecam. Koloru nie
      widac, szczoteczka ani nie pogrubia, ani nie wydluza, nic.
      Ostrzegam :)
    • Gość: Free ja już wiem - Art Deco :) IP: *.tele2.pl 07.07.04, 22:52
      mowilam ze ten Burżuj mogl mi sie pomylic. z Douglasa to bylo Art Deco, nazywa
      sie ..Intensive Color Mascara :). wyglada ten zielony na bardzo wyrazny, byly
      testery. jest zielony, morski, niebieski i inne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka