25.10.12, 08:56
Witajcie! Co myślicie o kosmetykach Gosh-a ? Wypowiedzcie się proszę czy warto wydać pieniądze ,bo nie są tanie a chciałam mieć parę dobrych kosmetyków.Wiec się zastanawiam :)
Obserwuj wątek
    • zawrotglowy Re: Gosh 25.10.12, 16:27
      Bardzo lubię cienie tej marki, zwłaszcza poczwórne. Paletka Platinum to moja podstawa makijażu oka (klasyczne czarny-biały i kawowy-srebrny), inne bardziej kolorowe też bardzo lubię. Są drobniutko zmielone, mocno napigmentowane, mają charakterystyczny połysk bez grama tandetnych drobinek. Do tego ciekawe kolory.
      Mam chyba trzy pędzelki do oczu, ale nie są zbyt funkcjonalne i używam ich bardzo rzadko.
      Tusze, podkłady, pomadki jakoś nigdy mnie nie kusiły, więc nie mam opinii.
      • kasha77 Re: Gosh 25.10.12, 16:36
        potwierdzam z cieniami,co do reszty to wolę Revlon lub Bourjois(podłady,korektory,brązery).
        • chocklit Re: Gosh 26.10.12, 14:18
          Kupilam puder w kamieniu firmy Gosh i zdecydowanie byl to najgorszy puder jaki mialam w zyciu (smyrgnelam go do kosza po pewnym czasie). Byl jakis taki, nie wiem jak to okreslic, ostry na twarzy przy rozprowadzaniu, mialam wrazenie jakbym rozprowadzala na twarzy pokruszone szklo. Brrr, nie kupie nic wiecej tej firmy.
          • rocambolesca Re: Gosh 26.10.12, 14:45
            W latach 90 miałam kilka rzeczy tej marki, ale żadna mnie nie zauroczyła na tyle, żeby kontynuować stosowanie.
            Gosh jest dość trudno dostępna, uważam że w tej cenie są inne marki, porównywalne jak nie lepsze.
            • rikol Re: Gosh 27.10.12, 23:02
              Tani i dobry jest rimmel. jesli natomiast szukasz podkladu czy korektora, to polecam mAc.
              • rocambolesca Re: Gosh 28.10.12, 14:21
                rikol, wątek dotyczy marki Gosh.
                • rikol Re: Gosh 31.10.12, 18:22
                  Tak - i moim zdaniem niewart jest swojej ceny. Dlatego polecam inne marki.
    • lonely.stoner Re: Gosh 01.11.12, 17:28
      Ja ogolnie mysle ze mocno przeceniony jak na ta jakosc- mialam pedzelek taki skosny, cienki- w tym samym czasie kupilam tez podobny z H&M - ten z Gosh juz dawno temu sie rozpadl, H&M mam nadal i uzywam :) kiedys tez kupilam taka metaliczna kredke z Gosh- do oczu, ogolnie ok, ale mysle ze ta firma z Natury - Essence ma dosc podobna jakosc. Czy chociazby Avon ( a tam sa czesto promocje). Ja polecam - jesli mieszkasz za granica firme Sleek- maja bardzo dobrej jakosci kosmetyki do makijazu ( cienie i roze), podklady z takich tanszych sa ok z Loreal, a teraz mam z polskiej firmy za pare groszy podklad firmy Miraculum Ideal Satin i tak samo go lubie jak True Match z Loreal. Ogolnie na kosmetyki nie ma co przeplacac- chyba ze masz naprawde problematyczna cere. Najlepiej popros o testery.
      • kasha77 Re: Gosh 01.11.12, 17:54
        Sleek dostaniesz bez problemu w Polsce w sklepach internetowych,mają bardzo fajne palety cieni i ceny ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka