Dodaj do ulubionych

czym demakijaz i jaki nawilzacz przy Differinie?

11.11.12, 22:14
Od kilku dni stosuje Differin, narazie znosze dobrze, ale czuje, ze skora sie wysusza, troche tez zaczyna piec- czym powinnam ja nawilzac?
I co do demakijazu? Obecnie uzywam Avene Cleanance Gel, ale to chyba nie jest dobry pomysl?
Mam 36lat, cere sklonna do blyszczenia, okresowo wypryski, rozszerzone pory, zmarszczek brak.
Obserwuj wątek
    • kasha77 Re: czym demakijaz i jaki nawilzacz przy Differin 11.11.12, 23:14
      no chyba coś delikatniejszego niż Cleanance,jakiś Physiogel albo oliwka(ja osobiście lubię wszystkie te oilatum itp do demakijażu-cerę mam taką samą jak Ty,wiek też;)).
    • zielonakoniczyna ponawiam prosbe 16.11.12, 20:07

• kasha77 Re: ponawiam prosbe 16.11.12, 20:36
        a to co zaproponowałam Ci nie pasuje?
        • zielonakoniczyna Re: ponawiam prosbe 16.11.12, 22:48
          pasuje, ale brakuje kremu ;-)
          • rikol Re: ponawiam prosbe 19.11.12, 17:49
            Ja w takich sytuacjach ratuje sie niebieskim kremem nivea - tym tlustym. oczywiscie nie uzywam go na codzien, ale jesli cera piecze, jest przesuszona i sie luszczy, to nie ma nic lepszego. On jest jak opatrunek na chora skore.
          • kekoa2 Re: ponawiam prosbe 20.11.12, 10:56
            Cetaphil krem nawilżający,nie ma nic lepszego,do tego tonik nawilżający Hydrabio Bioderma,i nawilżenie sięga zenitu.A w skrajnym przesuszu Nivea niebieski działa to fakt.
    • jagoda_pl Re: czym demakijaz i jaki nawilzacz przy Differin 20.11.12, 17:47
      Dermatolodzy polecają do jednego i drugiego Cetaphil lub Physiogel. Mnie często też ratuje Nova-baza (na suche placki, bardzo tłusta maść).
      • kasha77 Re: czym demakijaz i jaki nawilzacz przy Differin 20.11.12, 20:13
        mnie jakos cethapil nie podszedł....już wolałam z la rocha HYDREANE RICHE,albo dla dzieci Bubchen taki w słoiczku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka